2017. január 10., kedd

Kedd, Mo. 5.


R: rántotta (2 tojás) némi sajttal, sült szalonna, paprika, keto kávé, 1 kenyérkém
E: sült darált marhahús (só, bors, natúr vegeta), némi reszelt sajt, tükörtojás, paprika (csípős is), darabka vaj
Snack: mandula, dió, sajt
V: sült darált hús gombával, parmezánnal megszórva

Mozgás:

- 29 mp plank
- 4 km


És akkor jöjjön a nap történése:

Mivel Kayla Itsines BBG programját csinálom, kutakodtam kicsit utána a neten. Rátaláltam egy blogra, azon belül is egy bejegyzésre, idézem:

"Ezt a pár sort az egyik helyi edzőnk írta, azóta kiraktam a falamra és minden reggel nem kell keresnem miért kelek föl, miért megyek be és harcolok a jobb jegyért majd haza jövök és büszkén lenyomom az aznapi tornám, hogy egyszer elmondhassam " mert már megcsináltam "
Nekem könnyű... Mert már megcsináltam... Nem tudok helyetted tervezni. Nem tudok helyetted főzni. Nem tudok ott állni melletted, hogy ne nassolj. Nem tudok helyetted edzeni. Nem tudok helyetted megváltozni. De tudom, hogy bárki képes rá. BÁRKI. TE IS. Indulj el. Egyszerűen kezdj bele. Csináld. Ha tényleg akarod, ha tényleg döntöttél, minden nehézséget le fogsz győzni. Ne akard holnapra, főleg ne tegnapra. Adj időt magadnak. Szeresd magad, fogadd el magad és egyszer csak látni fogod, hogy megy a dolog. Hinned kell magadban akkor is, ha nehéz, akkor is, ha hibázol közben. Ez a dolog rólad szól. Le kell győznöd önmagad. Hogy lebonthasd a páncélt, amit magad köré növesztettél. Tervezz. Főzz. Tartsd az étrendedet. Eddz. Mert meg tudsz változni. Kezdj bele. Csináld. Hogy te is elmondhasd: nekem könnyű, mert már megcsináltam." (forrás)

Ismerős valakinek a szöveg? Nekem az első pillanattól az volt. Hiszen én írtam... Nem a "helyi edző".(Itt az én bejegyzésem: Motiváció.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése