2016. július 10., vasárnap

Szombat, vasárnap

Szombat
Mesés, csodás, hangulata van, imádom a mohácsi piacot. 250 Ft például a paprika kilója, de gyakorlatilag mindent megkapni, amit csak szeretne az ember. Boltban is voltam, féláron volt a mandula, ezt egyszerűen nem hagyhattam ki.

(update 2016.08.22)

R: szokásos
E: gyümölcsleves, maradék cukkini lángos
V: mogyoró

Mozgás:
- B.B: Day 1.
- 13km

Vasárnap


A tegnapi kései műszak után ma reggel mentem nyitni. Mesésen szép volt a reggel.... a hőség elviselhetetlen volt, a talpam eszméletlenül sajgott, így inkább bevállaltam ezer fokban is a zoknit sportcipővel, mert ebben van talpbetét, ami nagyon sokat segít.

(update 2016.08.22)

R: 3 szendvics, keto kávé
E: (5 körül) fasírt, karfiolpüré (köszönöm!), mogyoró
V: 

Mozgás: 
- 5km
- B.B. Day 2.Konkrétan május óta nem volt olyan, hogy két egymás utáni napon szabadnapom lett volna. Nem panasz, csak tény. Az irtó hőség minimum kétszeres energiámat felemészti, 5-6 munkaóra elteltével már nem tudok gondolkodni, nehezen találom a szavakat, úgy érzem, nem fér belém több víz, mert addigra 3 liter biztosan lefolyik a torkomon. Mozgásra az idő miatt reggel vagy késő este van esélyem, de munka után örülök, hogy élek és irtóra fáj a talpam, így marad a kora reggel. A 2016 km futásával jól állok, megvan a fele, és most szeretnék kicsit visszavenni a tempóból, amíg ilyen meleg van. 

2 megjegyzés:

 1. Kedves Mea, amikor hazaérsz és mozdulni sem tudsz,
  áztasd fél órát a lábaidat egy lavór meleg vízben.
  Különben hamar kikészül a lábad.
  (Jó lenne a vízbe levendula olajat is csepegtetni,
  de.......tudom, tudom.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Kati!
   Köszönöm a tippet!
   Épp tegnap áztattam kicsit, olyan 5 percet, kipróbálom akkor a fél órát. A vízben szódabikarbóna volt, majd anyutól megkérdezem, van-e olaja.

   Törlés