2016. július 11., hétfő

Hétfő

(Update 2016.08.22.)

Ma is irtó meleg volt. A sétálóutca csupa épület, beton, térkő, fokokkal melegebb van mint parkos részeken. A forgalom gyér volt. V. kolleganőm csinos limonádékat és koktélokat készített, én leginkább felszolgáltam. De az agyam délutánra kikapcsolt. Megfőttem, nem tudtam gondolkodni, néztem, de nem láttam... Kettőkor már leöntöttem a fejem hideg vízzel, csöpögött az összefogott hajamból a víz, de egyszerűen már nem bírtam tovább a hőséget, a tűző napot. 
Háromkor megint jött a víz a fejemre, ami egyébként negyed óra múlva teljesen megszáradt...

Munka után megint álltam a vízpermet alatt egy darabig, majd hazatekertem. Első dolgom megint az volt, hogy a fejemet a csap alá tartottam. Folyt a víz, tele a lakás, nem érdekel. Órák kellenek, amíg kicsit enyhül bennem a forróság. Aztán olyan fáradt vagyok, hogy ihaj, használhatatlan, képtelen bármire, és éhes.

Egyelőre nincs saját kenyér, hanem teszkós, tartós, szeletelt, mert az 140 Ft fél kiló. A napi ketós szénhidrát-bevitelt így sem szoktam túllépni, max ha sok gyümölcslevest eszek. Nem írok most az evés-mizériáról, mert lesz ez majd jobb. Inkább azt jegyzem le, mennyi emberrel megismerkedtem már itt, az új munkahelyen. Sok kollega jött és ment, de mindegyikük csodás emberke ("ke", mert hozzám képest pimaszul fiatalok), jó velük dolgozni, beszélgetni, tanulni tőlük, a hibáikból, megismerni a sorsukat... Ma egy volt kollegám jött vendégként, olyan jó volt, ahogy mosolyogva, boldogan üdvözöltük egymást és váltottunk pár szót. 

A tornát már reggel letudtam, a jógás nyújtással együtt. Aztán, amikor hazajöttem, nyújtottam megint, a sok állás, talpalás után nagyon fáj, de remélem, segít is. Lábat is áztattam, egyben körmöt is vágtam, de ebben ki is merült az energia-készletem. Megnéztem az Argo2-t, megírom a blogot, aztán alvás, mert holnap megyek nyitni...

R: 4 szelet vajas-paprikás kenyér, keto kávé
E: fél adag gyros hús (ilyen adag nem létezik, de megboltolom mindig a készítőkkel)
V: tegnapról karfipl püré, fasírt, gyümölcsleves




(Igen, dobozból, mert így is csak gyűlik a mosogatnivaló...)

Mozgás:
- B.B.: Day 3.
- 5.8km

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése