2016. március 3., csütörtök

Csutortok, Hartheim 22/15.

Volt ejszakas, volt alvas 10-5-ig. Ma mar ugy ereztem, meg be se csuktam a szemem es mar meg is szolalt az ebreszto. Ha nem jonne minden masnap az ejszakas, mar reg kipurcantam volna teljesen. 

5-kor nekilattam fozni ket napra, elinteztem a mosokonyhas dolgokat, megreggeliztem, elokeszitettem kozben L. reggelijet, gyogyszereit... Es megint negyed 8... Most e9 oran at enyem L. Meg negyszer. Osszesen 7 nap van vissza.

/Megjegyzes: magyar kereseti viszonyokhoz kepest itt jo penzt kapok. Viszont a hivatalos fizetes itt, ebben a szituban -utananeztem- a napidijan ketszerese lenne.../

R: 1 gl.mentes vajas-paprikas kenyer /ejjel nem volt erom mar lemenni a fagyohoz kenyeremet felhozni/

A multban minden kapcsolatom /par-, munka-, csaladi, sokszor a barati is/ arrol szolt, hogy teljesen alarendeltem magam a masiknak. Jo akartam lenni, divatos szoval megfelelni. Ez addig ment, amig teljesen elvesztem, mar fogalmam sem volt arrol, ki vagyok, mar nem is leteztem. A masik jellemzo az volt, hogy biztam. Megbi5ztam mindenkiben, elhittem, ha barki barmit mondott, akar rolam, akar barmirol. De foleg a rolam mondott negativumokat. Bab voltam, marionett, akit szepen lehetett iranyitani a drotpadlasrol. Es totalisan a multban es a jovoben eltem. Hittem egy rozsaszin jovoben. Mara egy szkeptikus fazisba kerultem. Megkerdojelezek mindent es mindenkit, igyekszem a tenyekre hagyatkozni es magambol erot meriteni. Nem tudok megbizni senkiben igazan, moge nezek a kapott mosolynak, elismeresnek, biztatasnak. Hallgatok a belso hangokra, mert azokban meg nem csalodtam. Aztan bizom abban, hogy a ket szelsoseges polus kozelit egymashoz. Ezen a munkahelyen nagy tanulsag, hogy a jelen szamit. Dolgozom az ugyon, de ma is mar elkezdtem az otthoni teendoket tervezni, mert lesznek. Mikozben meg egy hetig itt vagyok... Aztan arra jutottam, hogy a hivatalos es halaszthatatlan dolgok kerulnek csak a naptarba, a tobbi raer. Azokat meg nem tervezem.

Mindezt reggel irtam. Azota sok minden tortent.

A napnak megsem sikerult kisutnie. Pedig nagyon igyekezett reggel.


L. iszonyat rosszul volt reggel. Nem reszletezem: haziorvos, aztan korhaz. Breisach-ban, mint amikor erre a munkahelyre kerultem. Csak most masik szobaban. 


A reggeli ota a korhazi vacsorat ettem. Persze normal kaja...


Annyira faradt vagyok, hogy nem egyszeru meg a telot tartanom sem, mikozben irok. L. itt jajgat mellettem szegeny... Azert remelem, hogy alszik majd es igy en is kicsit...



1 megjegyzés:

  1. Jobbulást kívánok a néninek, azért hogy Neked is jobb legyen... :( Puszi Fótról: Anett

    VálaszTörlés