2016. március 26., szombat

Bölcs

"Az első ami szembe jön egy ember életében az, hogy valaki azt mondja, hogy lehetne így is, lehetne úgy is látni egy adott helyzetet. Elgondolkodsz rajta, hogy igaza lehet. Forgatod magadban és próbálod te is úgy látni, de nem megy. És ekkor dől el minden: vagy elengeded ezt, vagy elkezded kutatni magadban, hogy miért nem megy? Én miért nem tudom úgy látni mint ő? Miért nem tudom úgy érezni magam, mint mások? Miért nem elég színes nekem a világ, amikor sokan mások szivárvány színűnek látják? 
Így indul az önismeret. Ezek az első kérdések. Aztán jön a többi és menetelsz előre. Egyre bölcsebb és egyre stabilabb leszel. Kitágul a világ. Meglátod, hogy milyen sokféle válasz és kérdés létezik. Kipróbálod, felpróbálod őket a saját énedre, életedre. Ami nem tetszik leveszed. Mert megteheted. Nem kell azonosulj egyikkel sem. Ráérzel a változás ízére és erejére.
Így válhat élvezetes játékká az életed...mi kell ehhez? 
Csak te! Indulj el és kutasd fel a válaszaidat! Ne a kérdéseket és a kifogásokat sorold, keresd magadban a választ mindenre, mert máshol sosem találhatod meg! Ez a TE ÉLETED!
Azonosulj önmagaddal és a saját életeddel!" (Talentum)


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése