2016. február 19., péntek

Péntek, Hartheim 22/2.


T., a valtom nagyon rendes volt tegnap. Itt ugy van, hogy megerkezik az ember es rogton kezdi a munkat. T. az ejszakat atvallata. Halas vagyok erte.

Amiota utoljara itt voltam, itt sokat valtozott a helyzet. Tovabbra is S., L. lanya kezeli a gyogyszereket. Kitalalta, hogy gyogynovenyek es homeopatias szerek kellenek, azok majd meggyogyitjak a demenciat. Az orvosok altal felirt gyogyszerek nem kellenek. Nem vagyok a gyogynovenyek es a homeopatia ellen, viszont L. sulyos beteg. Az allapota pedig romlik. Egesz nap nyugtalan, egesz allo nap meg nem all, jon-megy, pakol, mindenhova el- es bedug mindent, es egyaltalan nem alszik. Napokig, hetekig. Ket het mulva lesz 90 eves. Es tobbet mozog mint egy hiperaktiv gyerek.

Mivel nem alszik -es kozben csinalja a teljesen ertelmetlen dolgait nappal is es ejjel is-, az apolo sem alszik. Egy hete minden masnap jar egy ejszakas nover. Este 9-tol reggel 6-ig van itt. Aztan az ember csinalhatja a kis 36 orajat megallas nelkul. Ma lesz az elso napom ugy, hogy jon a nover. Nem lesz hosszu ejszaka, mert mivel napkozben L. mellett semmit nem lehet csinalni, ugy dontottem, ezeken a noveres ejjeleken fogok fozni 2 napra, ekkor lesz mosas, takaritas. Gyorsan, hogy aztan aludni is tudjak.

R: 2 vajas-paprikas sajat kenyer, keto kave
E: sult pulyka, parolt zoldseg, 1 fott tojas
V: 2 fott tojas, sonka, sajt, szalami, paprika

Mozgas: 1.5 ora kerekesszek tolos /izzaszto/ seta

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

1 megjegyzés:

  1. Hozzátartozóm halt meg Alzheimer betegség következtében, bizony a gyógyszerek jócskán csökkentik a tüneteket és lassítják a leépülést. A gyógynövény a gyógyszerek MELLETT valamennyit segíthet, a homeopátiáról pedig bebizonyosodott hogy szélhámosság, semmiféle tudományos alapja nincs és egyetlen klinikai vizsgálat vagy kísérlet sem támasztja alá.

    VálaszTörlés