2016. február 18., csütörtök

Csütörtök, Hartheim 22/1.

Szuper, hogy nem hajnali 1-kor kell kelni az induláshoz. 9.05-re jelezte a reptéri transzfer az érkezést otthon, a ház elé. Reggel még simán mindent otthon le tudtam csekkolni, be- és elzárni, reggelizni, wc-re menni...


Mar az ut elejen akadaly: alagutak lezarva. De megoldodott.


Idoben felertunk a transferrel a repterre. Ahol mar otthonosan mozogtam teljesen egyedul is. Leolvastam a tablarol a gepemet, mellette a szamot, amelyik ablaknal leadhatom a csomagomat.Odamentem az ablakhoz. A multkor itt kb. 70 ember allt elottem, most egy.Csomag feladva, a repjegyre felirva a beszallohely szama, A17, most mar csak az ellenorzo kapun kellett atmennem.


Megvolt az atvizsgalas, nagyon gyorsan ment. Mentem a tablak szerint, megkerestem az A17-es kaput, ami meg zarva volt, igy neztem a gepeket.


Sok idom volt meg, ittam egy kavet.


Es vartam.


Amikor itt is leellenoriztek a jegyemet, atsetaltam a nagy hangarba a legutolso ellenorzesre. Itt is az elso 10-ben voltam, mert mar tudom, hogy igy tutira felvihetem a kis borondomet kezipggyaszkent.A repules most is szuper volt. Bar teljesen mas mint legutobb.


Most pl 2 szenyo helyett 4-et vittem es 2 vizet vettem a repteren. Jartam is mosdoba a felhok felett /es megint jokat kacagtam azon, ahogy a wc-bol leszippan a papir.

Allo helyzetbol 20 mp alatt fent volt a gep a levegoben.


Szuper kanyarodasok, felhoreteg atszeles...


... ebed ott, ahol mindig kek az eg.

Es en csak nezelodtem es nagyon elveztem a repulest. Akkor is, amikor turbulenciaba kerultunk. Nem is egyszer.


Aztan leszalltunk. Nagyon lassan ereszkedtunk most, aztan nagyon gyorsan lent voltunk.Svajc...


... Franciaorszag...


... Nemetorszag ...


Elso kinti vacsoram. 


Sok dolog tortent, amiota utoljara itt voltam... Errol majd holnap.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése