2015. november 14., szombat

"Kettes" kenyér



Hozzávalók:

# 10 tojás # 1 csomag (12g) sütőpor # pár csepp citromlé # 2 ek szezámpehely # 2 ek lenmagpehely # 2 ek szezámliszt # 2 ek lenmagliszt # 2 ek tökmagliszt # 2 ek magkeverék # só ízlés szerint

Megjegyzés:

# A pelyhek és a tökmagliszt helyettesíthető darált maggal vagy bármilyen liszttel, amit fogyasztasz.


Elkészítés:

# Egy tálban minden hozzávalót összekeverünk.
# 180 fokra előmelegített sütőben, sütőpapírral bélelt nagy gáztepsiben 20 percig sütjük.

Megjegyzés:

# Felszeletelve fagyasztottam le, ha enni szeretném, kiveszem a kellő számú kenyérszeletet a fagyasztóból, magától is hamar kiolvad, de melegíthető mikróban/serpenyőben/kenyérpirítóban is.

 itt



Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése