2015. szeptember 13., vasárnap

Vasárnap (Magyarország 14/14.)Mozgás reggel: 25 perc interval futás, ZWOW #6.
Reggeli: 1 vajas-paprikás rezisztens kenyér.
Ebéd: töltött paprika (egy hatalmas gombóc),  1 szelet rezisztens kenyér, 1 kókusz golyó, 1 ribizlis friss süti (receptek jönnek hamarosan).
Mozgás délután: 3.5 km séta
Vacsora: 2 fasírt, rántotta (2 tojás, 2 ek zsír), krémsajt, 1.5 vajas-paprikás kenyér.
Napozás: 1 óra.

A lassan 3 év alatt már nem tudom, hányadik csomagolásomon vagyok túl. Tudom, hogy -most- jól van ez így, de közben nyitva tartom a szemem és gyakran megfordul a fejemben, hogy hazajövök dolgozni. Lenne is egy hely, ahol -átmenetileg- szívesen dolgoznék. Lenne sok előnye, de az anyagiak miatt egyelőre nem merek belevágni (olyan kevés a fizetés, hogy csak az albérlet+rezsi+biztosításra SEM lenne elég). Persze másodállással megoldható lenne, hogy ételre is jusson... Szóval egyelőre csomagolgatok. Már megkaptam az értesítő sms-t: hajnali 2.15-kor fogok beülni a Sprinterbe. És utazom.

Csodás két hetet töltöttem megint itthon. Az idő irtózatos gyorsasággal elrepült. Leginkább kegyes volt az időjárás, a mai napon egyszerűen lenyűgöző. Köszönöm ezt a két hetet minden közreműködőnek. 28-án újra hazautazom.


Megtalálsz a Facebookon isBoszorkánykonyha

2 megjegyzés:

  1. Kedves Tímea,évek óta olvaslak nap mint nap,és így ismeretlenül is azt mondanám neked,semmiképp ne hagyd ott a kinti munkád!Az egészség után az anyagiak a következő a sorban!Ez így talán egy kicsit "lélektelenül" hangzik,de a mai világban az anyagi biztonság a második legfontosabb!Egy jól fizető külföldi munkát,a kényelmetlenségek ellenére sem szabad egy magyarországi,rosszabbul fizető helyre váltani.Szia,Olivia.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Olívia, ezt a munkahelyet felmondtam, de már szervezem a következőt. Az is Ausztriában lesz. Sajnos tényleg fontos az anyagi biztonság, és mivel egyedül vagyok és nincs "hátszelem", magamnak kell mindent megteremtenem. Egyelőre külföldben gondolkodom, miközben nyitva tartom a szemem és a fülem mindenhol. Köszönöm, hogy írtál! :)

      Törlés