2015. augusztus 8., szombat

Edzéstipp otthonra - Bánkuti Gabitól (2.)


Behúzott tèrdes fekvőtàmasz pozícióból indulunk,megfeszítjük a hasunkat,majd toljuk magunkat làblendítèssel hàtra úgy, hogy a talajon lèvő làbunk pàrhuzamos lesz a talajjal. 4x20 ismètlés làbankènt. Sziszi làbsúllyal, nehezítve vègezte. Ehhez jött szetben a kínai hasprés, nèzd lejjebb.


Kínai hasprès, minden pozícióban csinàlj 10db hasprèst azaz 50db-ot. Az előző feladatot ès ezt egymàs utàn szettben vègeztük 4 körben.


Gumiszalaggal popsi. Külső farizomra oldalt fekve 20 ismètlèssel kezdünk ès fekve terpeszben is,itt 30 ismètlèssel kezdünk.Sziszi lábsúllyal végezte.. Ezt a kèt varriàciót pillangó hasprèssel szettben csinàltuk, erről nem sikerült a kèp,de lefekszünk a földre,mint,ha hasprèst szeretnènk vègezni,csak a làbfejeket befele fordítjuk, egymàsra helyezzük ès a sarkunkat közelítjük a csípőhöz. A tarkón a kèz. A près mozdulatnàl közelítjük a könyököket a tèrdekhez, a csípőt enyhèn elemeljük,majd visszahelyezzük a csípőt és a làbakat is a talajra. 20 ismètlèssel kezdünk.4 kört csinàltunk,de minden körben,mindegyik gyakorlatból +5-el többet vègeztünk.


Hàtrafele kitörès vàltott làbbal 4x30 ismètlès Tündinek, Sziszinek mèly kitörès 4x30. Ehhez a gyakorlatokhoz vègeztünk 2 db TRX gyakorlatot szettben.


Feltett làbas-egy làbas kitörès lassan 4x15 ès egy làbas guggolàs TRX-en 4x15.


A végèn Sziszi vègzett fal előtt guggolàst 2x15 szettben a statikus szèkkel,amit 1percig tartott. Tehàt neki dőlünk a falnak úgy,hogy derèkszögben legyen a csìpő-tèrd-boka ès maradjunk ebben a pozícióban 1percig. Tündi közben a derekàra vègzett 4x20 oldalsó csípőtolàst! Màra mi vègeztünk! Szèp hètvègèt kívànunk.

gabriellabankuti.com, spartanfitt.com, instagramm: fitnessguru07

Edzéstipp otthonra Bánkuti Gabitól 1. itt

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése