2015. június 27., szombat

Szombat (Au. 14/6.)

Mivel a mai napló bejegyzés röpke, válogattam pár képet, csak úgy:


A sárga műanyag figura volt a kocsikulcsomon, de már leszakadt. Én is szoktam ilyen szemeket mereszteni :)


Mami tanította a szemfelszedést a kötéshez:


Egyik kedvenc munkaruhám:


Látod a teraszomat? na hát ez az: nem látszik, annyi fa van előtte és ez szuper:


Így és úgy:


Ja, ez is bandzsítós-ökörködős:


Húgom gyerkőceivel:


És néhány kép barátomtól, Guglitól:

R: -
E: pár falat sós, főtt krumpli
V: pár falat sós, főtt krumpli, 2 tojás 2 ek zsíron megsütve

Mozgás: séta (4km)

Edzés: -

Éjjel nehezen aludtam el, mert amint vízszintbe kerültem, elkezdett fájni a hasam. Aztán hajnali fél 3-kor arra ébredtem, hogy izzadok, nagyon fáj a hasam és hányingerem van. Kitámolyogtam a wc-re. Hányni nem tudtam, de ment a hasam, az az iszonyatosan büdös, fényes-nyálkás hasmenés volt, rengeteg. Vagy nem tetszett neki a gyümölcs, vagy sok volt tegnap a vaj (pici mennyiségtől semmi bajom, de ha csak egy kicsit is többet eszek belőle, akkor tud rendesen tüneteket produkálni) vagy maga az étel, vagy csak benyeltem valami vírust, nem tudom. Mindenesetre visszaaludtam és reggel már semmi bajom nem volt, csak az edzések miatti irtó nagy izomláz.

Ma nem volt edzés és békén hagytam kicsit a pocakomat is (csak a főtt krumplit kívántam, semmi mást, pár falatot ettem) és délután aludnom kellett egyet, hogy behozzam az estit (szerencsére sikerült is).

Mindenki szervezete egy csodásan működő valami, az enyém pedig egy meglehetősen érzékeny szerkezet, a legapróbb dolgokra is azonnal reagál (pl. a fülcimpám fél óra elteltével heves gyulladással jelzi, ha nem ezüst, hanem csak ezüstözött egy fülbevaló, átverhetetlen; ha valaki azt mondja "Egyél belőle nyugodtan, "mindenmentes"!" és eszek belőle, aztán fél óra múlva ülök a wc-n, akkor tudom, hogy vagy liszt, vagy tejtermék volt benne...). Érdemes figyelnem rá, mert mindig jelzi, ha valami nem tetszik neki. Ha sikerül rájönnöm, pontosan mi volt a bibi, nyert ügyem van. (Ezért is szuper dolog az étkezési napló, mert vissza tudom nézni, pontosan mit és mennyit ettem.) És keto ide vagy oda, ma krumpli kellett neki, jó sós főtt krumpli, megkapta és jobban is vagyok. Holnap még óvatos leszek, aztán ha teljesen rendben lesz a székletem és a gyomrom is, hétfőtől megy minden tovább a megszokottak szerint.

Facebook oldal: BoszorkánykonyhaNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése