2015. április 25., szombat

Szombat (Mo. 14/13.)


Utolsó előtti itthoni nap. A sok tennivaló közül egy volt, hogy sütöttem két adag lenmag kenyeret. Nagyon egyszerű, nagyon gyorsan kész.

Ketoban sem árt a maglisztekkel óvatosan bánni. Mégis -számomra- ez a kenyér sokszor életmentő. Ha van a fagyasztóban -mivel pár perc alatt kiolvad-, egészen biztos, hogy nem eszem szemetet akkor sem, ha nagyon szorít az idő vagy éppen semmi más nincs itthon. Finom, laktat, két darab bőven elég egy reggelire. Egy adagból 16 szelet lesz, ami egy-két hétig is elég. Kiváló szendvics alap utazáshoz, dobozoláshoz.

Mozgás: Freeletics 8. hét/1.: APOLLON

"Apollón a görög mitológiában Zeusz és Létó gyermeke, Artemisz ikertestvére. A rend, a költészet, a jóslás, a zene, a tánc, a művészetek, az íjászat és a gyarmatosítás istene. Ő a csordák és nyájak őrzője is. Gyakori jelzője a Phoibosz azaz ragyogó, fénylő. Gyakran a halál isteneként is feltűnik, hiszen íjából olyan nyilakat lőtt ki, amelyek pestist és dögvészt hoztak a vidékre. Mégis ő a gyógyítás istene is, aki megtisztította a bűnös lelkeket, ha arra érdemesnek találta az illetőt." forrás

R: sonkás-sajtos rántotta
E: sült zöldség, sült csirke, 4 közepes sárgarépa
V: 2 vajas lenmag kenyér
1400 kcal
84g F
43g CH
98g zsír
Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése