2015. április 20., hétfő

Hétfő (Mo. 14/8.)

R: sonkás-sajtos-snidlinges rántotta (1 ek sertészsír, 2 tojás, 2 sonka, 2 ek reszelt ementáli)
E: cigánypecsenye (1 tarja, 3 szalonna), saláta
V: 2 vajas lenmag kenyér, 4 répa
Mozgás: -



1230 kcal


...........................................................................................................................

Sokan erősnek, határozottnak hittek. Én azt hittem magamról, mindent képes vagyok egyedül megoldani. Sok dologban igaz is volt, de amikor a saját tükörképemmel kellett farkasszemet néznem, amikor le kellett mennem a saját lelkem bűzlő poklának legeslegmélyebb mocsarába, akkor sem a környezetem, sem pedig én magam nem tudtam már, ki vagyok. Olyannyira elvesztem és atomjaimra hullottam, hogy egyedül már nem találtam a kiutat. Ezért fordultam külső szakemberhez, pszichológushoz. Aki eddig is rengeteget segített, kérdéseivel szép lassan megtalálom a válaszokat a saját kérdéseimre. 

P. Á. ajánlotta először, hogy forduljak kineziológushoz. Halogattam nagyon sokáig. Aztán az elhatározás már megvolt bennem: rendben, kipróbálom, csak a megvalósításig nem jutottam el. Ám -derült égből villámcsapás- egy netes üzenetet kaptam B. B-tól, aki kineziológusnál járt. Leírta, milyen hatással volt rá és én csak ámultam. Ekkor már nagyon piszkálta a fantáziámat a dolog, de nem volt energiám felkutatni egy szakembert. És ekkor egyszer csak B. küldött nekem anyagot. Az utolsó link után azt írta: "És ő mohácsi". Ez nem lehet véletlen! Felhívtam hát és kértem időpontot. Az első beszélgetés (múlt héten) érdekes volt és megerősített abban, hogy jó úton járok, mert Dr S-sel is pontosan ugyanide lyukadtunk ki, csak teljesen más irányból. 

Ma volt a második alkalom. Nem tudom leírni, ha valaki úgy mesélné, el sem hinném, annyira nem a megszokott, annyira nem választja szét a testet, a lelket, a tudatot, a tudatalattit. De annyi bizonyos: egy évtizedek óta magammal hurcolt hatalmas lelki tehertől sikerült megszabadulnom. Legszívesebben receptre felírnám mindenkinek.

"Sokan felismerik, hogy egy kiegyensúlyozott, minőségi élethez nem kívülről kapjuk meg a lehetőséget, hanem mi magunknak kell ezt megteremtenünk. Az első lépés, hogy rájövünk erre az alapigazságra, majd a bátorság segít abban, hogy cselekedjünk és a régmúlt sérüléseinek feloldása segítsen új alapokra helyezni életünket.




Miben segít az oldás?
Az életünk során keletkezett blokkok a jelenünkre is hatással vannak, gyakran befolyásolják életünket tudattalanul, válaszreakcióinkat bizonyos helyzetekre. Ezeknek a sérüléseknek, blokkoknak a hatására negatív érzelmi minták alakulnak ki. A cél ezeknek a negatív érzelmi mintáknak a feloldása. A figyelem és jelenlét hatására ezek a minták először átkerülnek a tudattalanból a tudatos elménkbe, majd végül feloldódnak. Gyakran a gyermekkorban elszenvedett sérüléseink okozói a felnőttkori párkapcsolati, önértékelési problémáinknak.

Kinek ajánlott?

Mindenkinek ajánlott, aki a jelenlegi helyzetén változtatni szeretne. Családi, párkapcsolati, munkahelyi konfliktushelyzetek, függőségek feloldásában hatékonyan tud segíteni. Az oldásokkal elősegítheted szíved kinyílását, hogy egy elfogadó figyelemmel és bizalommal tudj fordulni, megnyilvánulni Önmagad és környezeted felé. A találkozások hatására erősödhet tudatosságod, tisztánlátásod és tágulhat befogadásod mértéke, ezzel segítve Téged, hogy megéld a Jelen pillanatot és lényed kiteljesedését.

Hogyan zajlik egy oldás?
Az oldást minden alkalommal beszélgetés előzi meg, majd egy intim, bensőséges környezetben oldjuk fel a felmerülő problémák blokkjait. A folyamatban kulcsfontosságú szerepe van a Tudatos figyelemnek és a Szeretetnek. Az utaztató jelenléte segíti az utazót, hogy minél mélyebb rétegekben oldódjon fel a probléma. Néha elég egy alkalom, de előfordulhat, hogy egy probléma gyökere olyan mély, hogy több alkalomra van szükség. 

Mire van szükség? 
Rád és egy adag bátorságra, hogy felfedezd Önmagad és változtass eddigi életeden.
Nincs elvárás, csak Te vagy és az, ami Benned megszületik :)" kép és szöveg


"Amikor tévesen azonosítod Önmagad

Sokszor jársz tévúton. Azt hiszed az a test vagy, akit látsz? Az a pozíció, amiben ülsz? Az az ember, akit a környezeted lát? Vagy éppen az a férfi/vagy nő, aki egy kapcsolatban próbálja játszani ezt a szerelemnek nevezett bonyolult játékot? Nem válhatsz el, mert téged nem így ismernek? Nem válthatsz munkahelyet, lakhelyet, mert azt gondolod, életed végéig oda tartozol, ahova születtél?


Életed azonosulásai a legnagyobb tévedéseid. Nem az vagy, ami formákba önthető, amire címkék akaszthatók, ami titulusokkal leírható.
Te egy lélek vagy. Egy tökéletes létező, aki folyamatos változásban van. Nagyon naiv gondolat azt hinned, hogy az elért formád (akár külső, akár belső, akár tudásban) örökre változatlan marad. Az élet a komfortzónán kívül kezdődik.
Te akkor VAGY, ha a lelked a felszínre tud törni. Amikor vidáman énekelsz vagy épp boldogan kacagsz, úgy, hogy nem érdekel, ki mit gondol rólad. Te vagy előtérben, ha meg mered mutatni az igazi érzéseidet, valódi vágyaidat. Amikor levetkőzve félelmeid mered átadni magad egy másik embernek. Ott leszel Te, a másik szemében, szerelmében.
Ha a lélek nem fejlődik, akkor "haldoklik" (inkább használnám a vegetál szót, meghalni nem tud). El lehet utasítani a változásokat, de butaság, mert az életről mondasz le. Lehet, hogy félsz változtatni. Megértem. De a szabadság, a szerelem, a növekedés, a boldogság a változásban vannak. A felvállalt, megélt, örömteli megélésekben, amikor a Lélek van a felszínen, nem pedig a szerepek, az elvárások, az egó. A téveszmék, arról, hogy ki vagy te.
Az igazi éned a felhőtlen, örömteli percekben, a szerelemmel teli ölelésben, egy nevetésben... lelked rezdülésében lelhető fel. Nem úgy fognak emlékezni rád, hogy XY férje vagy felesége vagy egy nagyvállalat elnöke voltál. Arra fognak emlékezni, ahogy reagáltál a dolgokra, ahogy átadtad magad az örömnek.... és a másokra kifejtett hatásodra: mit váltottál ki belőlük, mennyire őszintén élted az életed."

Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése