2015. március 19., csütörtök

Pigsteak


Világ életemben jobban szerettem nyersen a darált húst mint sütve.

A tegnapi Kelemen kabátban készítésekor 5 dkg-mal több húsból csináltam a masszát, ezt félretettem. Mára csodásan összeértek az ízek.

Pirított kornspitz kifli szeletekre halmoztam a masszát, ez volt a reggeli.

Nagggyon finom!

(Mivel disznó húsból van, ezért pig-steak a neve.)

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

3 megjegyzés:

  1. Tudatlanság, te jó ég..:( A sertéshúst nem szabad nyersen enni! http://www.webbeteg.hu/cikkek/eloskodok/10301/trichinellozis-tunetek-fertozes és még rengeteg hivatkozás

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tara, tudom. Eddig is megkóstoltam nyersen a fasírtot, a kolbászt töltéskor, ez is 5 dkg hús volt összesen max.

      Törlés
    2. Nem szabad eltérni a szabályoktól (mert akkor nem működne ez az embertelen, elmebeteg világrend tele gyilkossággal, rabszolgasággal, betegségiparral..)

      Én is eszem nyers sertést, csak annyira tartom tudatlannak magam amennyire sok tanulás és tapasztalat után rájön minden ember, hogy mennyire keveset tud és.. jól vagyok, köszönöm! ^^

      Törlés