2015. február 26., csütörtök

Szerda (Mo. 14/ 10.)

R: (buszon) somlói
E: (vendégségben) húsleves, rakott krumpli, sós mandula
V: 1 vajas kornspitz, falat kolbász

Mozgás: 4-szer lépcsőzés a 6. emeletre (fel-le)


Vendégségben a húgoméknál. A gyerekeknek igazgatói iskola szünet, a húgom dolgozott. M. kamasz, tökéletesen elvolt egyedül a szobájában. 

Játék P-val: 




Készítettem ott is somlóit. M. 10-ből 8, P. 9, a húgom 10 pontot adott rá. Nálam 10 pontos.


Úgy volt, hogy M. kosárlabda edzésére megyek és megnézem. De mint írtam: kamasz, próbálta kidumálni, hogy most inkább ne gyere, ez most nem olyan igazi edzés lesz (...). Értettem: ciki lenne, ha ott lennék. Így P. tissue edzésére mentem el. (Mindkét gyerek egyesületben sportol, M. a Malévnél, P. a Kolibri Táncegyesületben.)


Ez a kislány egy guminő. Alapból egy izgő-mozgó emberke, már az etetőszékben is mindig fent volt a lába, a szobájában trambulin van, hinta és gyűrű, mindegyiken mindig ugrál, mászik, lóg, zenékre koreográfiákat készít, nem is akármilyeneket. A tánc az élete, egészen mini korától. Hihetetlen fegyelemmel, koncentrációval, testben és lélekben maximálisan volt ott az edzésen (amit önmaga finanszíroz (!) a zsebpénzéből és mivel erre van lehetőség, a nagyokkal edz), csak tátottam a számat, mekkora céltudat, akarat, kitartás és elszántság van ebben a gyerekben. Igazi példakép, van mit tanulni tőle.



Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése