2014. augusztus 8., péntek

Segítenél?

Segítséget szeretnék kérni. Első unokatestvérem lakodalmába megyek szombaton. Kisvárosi, kábé 100 fős buli lesz. Melyiket vegyem fel? A bőség zavara... ;)

(Még megkérdezek ma illetékest, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.)







7.:




10 megjegyzés:

  1. Kettes vagy hatos...

    VálaszTörlés
  2. A 3-as vagy a 6-os, de mindenképpen világos cipővel. ....vagy valami más fazonú cipővel, ez valahogy nagyon nem jó egyik ruhához sem, kicsit bumszli, már-már közönséges. (bocsánat) Te finom, kecses nő vagy, válassz valami elegáns topánt.

    VálaszTörlés
  3. Nekem csak az első tetszik. A többinek nem tetszik a stílusa, kicsit falusiasak. Nem értem a többiek 6-os választását. A cipőt mindenképp cseréld le valami finomabbra, elegánsabbra, mert a legszebb ruhát is tönkretenné. Szerintem eljött az ideje az életmódváltás mellett az igazi stílusváltásnak is. A hajadat jól eltaláltad szerintem, illik is hozzád, és nagyon jól áll, a ruhatáradat azonban szinte teljesen lecserélném a helyedben, mert még mindig azt a félénk, merev tanítónénit tükrözi, akit már jó lenne végre felszabadultabban, lazábban és vagányabban látni. Ezerszer jobban néznél ki más ruhákban, elegánsabbakban, vagy elegáns sportosakban, vagy csak vagányabb sportosban, ezt nehéz leírni, de ami most van, az nem jó, szerintem. Ez csak egy vélemény (de szerintem sokan egyetértenek velem). Tudom, hogy mindig erősen/nyersen fogalmazok, de utálok köntörfalazni. Remélem, megfontolod, de persze úgyis csak annyit változtatsz, vagy nem, amennyire képes vagy. Majd eljön mindennek az ideje. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első fekete ruhára az eseménytől függetlenül szavaztam, viszont esküvőre kissé komor a színe miatt. Nem tudom...esetleg a 4-es vagy a 7-es (ha nem túl szűkek/kibuggyanósak vagy kényelmetlenek, ami aztán elronthatja az egész estét). A többit kérlek, ne...

      Törlés
    2. Tökéletesen egy hullámhosszon vagyunk a témában! A témáról írtam is az esti bejegyzésben.
      Köszönöm! :)

      Törlés
  4. Jól van, örülök, hogy úgy vetted, ahogy én is gondoltam, nem bántani akarlak soha, hanem csak felébreszteni. :-) És én is úgy érzem, ismerlek, ismeretlenül is, és nagyon értékesnek tartalak, különben be sem írnék. Várom már, hogy teljesen kinyílj. És az is el fog jönni. Szépen lassan, ahogy szükséges, de annál biztosabban! :-)

    VálaszTörlés