2014. augusztus 17., vasárnap

Belső csend: gyors problémamegoldás vagy lassú öngyógyítás?

"Most valami olyat fogunk mondani, ami sokak szemében istenkáromlásnak fog hangozni. Azt sem tartjuk kizártnak, hogy valaki kirohan a teremből vagy kikapcsolja a felvételt. A gyógyszergyártó cégekről van szó.
Sokan a legnagyobb ellenségnek kiáltják ki őket, de valamit figyelembe kell vennetek. Az Univerzumban minden a rezgések összepárosításáról szól. Minden kérésre megadatik a válasz. A gyógyszercégek pont a hatalmas keresletre jöttek létre. Mert mi az amit az emberek akarnak tömegesen? Azonnali megoldásokat! Itt fáj, ott fáj, ilyen tünet, olyan tünet, ilyen betegség, olyan betegség - most azonnal szűnjön meg a kellemetlenség. És a gyógyszercégek a tőlük telhető legjobban igyekeztek kiszolgálni ezt az igényt. Gyors, azonnali megoldásokat akartatok, hát megkaptátok.
Nagyon kevés ember akar mélyen belenézni önmagába a valódi gyógyulás érdekében. Ne fájjon, múljon el a tünet! Egy tabletta és legyen vége a problémámnak. De ezek mind csak felszíni megoldások. Minden tünet, minden betegség gyökere a rezgésbeli diszharmónia, melyről az érzelmi állapototok ad pontos visszajelzést. Ha vennétek az időt és fáradságot, hogy magatokba nézzetek a rezgésbeli okokért, és újrarendeznétek azokat, akkor nem csak a tünetektől és betegségektől szabadulhatnátok meg de az életetek is sokkal örömtelibbé és könnyebbé válna. De ameddig tömegesen gyors utakat és megoldásokat keresnek, addig ne csodálkozzatok a gyógyszercégek hatalmas profitján. Ők csupán kiszolgálják azt amire tömeges igény mutatkozik. Te, mint egyén pedig eldöntheted, hogy beveszed-e a tablettát, vagy nem; vagy más megoldások után nézel. Senki sem erőltet rád semmit. Szabadon választhatsz."
- Abraham-Hicks

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése