2014. július 16., szerda

Szerda


Reggeles, megjegyzéses itt.

El-elírogatok a napi ténykedéseimről, de az érzelmeimről még nem igazán megy. Egyszerűen azért, mert még magamnak sem tudom megfogalmazni, hogy érzem magam. És mert hullámzó a dolog. Beszélni sem tudok róla igazán, éppen azért, mert nem tudom megfogalmazni, nem tudom szavakba önteni azt, ami most a lelkemben zajlik.

Irtózatosan fáradt és kimerült vagyok. Ha találkozom valakivel, ha ügyet intézek, mindig előkaparom a maradék energiámat, és jól is esik egy kis beszélgetés- teljesen hétköznapi dolgokról is. Figyelnem még mindig nehéz, de igyekszem.

Nagyon sokan megkerestek a mai napig is a blogon, a FB oldalon, privátban. Leírjátok, elmondjátok a tapasztalataitokat, segíteni próbáltok, biztosítotok a támogatásotokról. Nagyon jólesik. Viszont eddig képtelen voltam minden egyes üzenetre válaszolni, meg fogom tenni, még egy kis időt kérek.


.....................................................................................................................................................

Mindegy, hogy érzed magad, kelj fel, öltözz fel és jelenj meg!
.....................................................................................................................................................

Véletlenszerűen választva teszek fel néhány képet. Ilyen ruhákban jártam:


Na igen, egyszer próbáltam ilyet is ;-)


Aztán tavaly-idén ilyenekben:
Ma például ilyenben:


És hogy mindennek miért kerítek ekkora feneket? Van nekem egy unokahúgom. P. Nyolc éve ízig-vérig nő. Rózsaszín, csillogó, divatos, menő, kis táska, csatok, ékszerek, smink, frizura, ahogy kell. Nyolc éve szeretem, nyolc éve szeret, de négy napja olyan történt, ami eddig sosem. Tényleg csinosan mentem anyuékhoz és először volt rajtam a fekete magas sarkú. Azon a héten voltam fodrásznál, így a séróm is rendben volt. Szemem picit kihúzva, ajakír. P. meglátott és tátva maradt a szája. És csillogott a szeme, és csak bámult, nézett tátva maradt szájjal. Sosem nézett még rám így. Amikor levettem a cipőt, kapásból belebújt és áradozott: ez egy "Klári néni cipő"! Hogy ez mit jelent? P. táncol. Tánccsoportban. Tanára, Klári néni egy gyönyörű, ízig-vérig nő, isteni alak, irtó jó ruhák, mindig csinos, smink, egy NŐ. P. imádja és nagyon felnéz rá. Namár most azt hiszem, azon a napon látott engem először nem csak rokonnak, az anyja testvérének, nemcsak a keresztanyjának, hanem NŐnek.


(Itt udvari, játszós szerkóban van éppen, no meg a cipőmben.)Még évekkel ezelőtt olvastam Csernus könyvét a Nőről, ami azzal kezdődik, hogy megkérdezi néhány nő ismerősét, mit jelent nekik nőnek lenni, mitől nők. Azt hiszem, ha az ember -a körülmények ellenére is- jól érzi magát a bőrében és ha egy nyolc éves kislány is tátott szájjal meglátja benne a Nőt, az egy nagyon jó irány.

R: 100g mogyoró 
E: gombás csirke (hát 70g csirke volt meg 100g gomba, de csak tuszkolósan ment, és nem is tudtam mindet megenni...)
V: marék mandula, cigánypecsenye.

Edzés: este Focus T25 (Speed 1.0)


Kora este még befutott egy meghívás, de csinálom a garázsvásárt...
Holnapra leegyeztettem Zs-val a hétfőről elhalasztott találkozót, így délelőtt átkocsizom hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése