2014. július 14., hétfő

Cigánypecsenye

Nem olyan szép, mint egy vendéglőben, de nagyon finom!


Hozzávalók:

- tarja (egy adag nekem 2 szelet)
- só (himalaja)
- őrölt fekete bors
- cayenne bors
- natur sült csirke fűszer
- mustár
- oliva olaj
- kókuszzsír
- szalonna.


Így készítettem:

A hússzeleteket késsel bevagdostam.
Sóztam, borsoztam, fűszereztem.
Majd a szeletek mindkét oldalát bekentem 1 tk mustárral.
Egy serpenyőben közben oliva olaj és kókuszzsír keverékét felforrósítottam.
Belehelyeztem a hússzeleteket és nagy lángon mindkét oldalukat pirosra sütöttem.
Közben villával ellenőriztem, mennyire puha.
Amikor elkészült, kivettem a serpenyőből a húst és félretettem.
A serpenyőbe annyi szelet bevagdosott szalonnát tettem, ahány szelet husim volt.
Megsütöttem a szalonnát.
A serpenyőből kikerült a szalonna, bekerült a hús, a szalonnás zsírban még egyszer átforrósítottam, úgy tálaltam.

Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése