2014. február 11., kedd

107. nap (Ausztria)

Jó pár nap betegség után eljött az ideje annak, hogy a váladékot nem adják ingyen. Eddig folyt az orrom, legjobb lett volna valami zacskófélét kötni alá, tegnap estétől viszont keményen meg kell dolgozni egy-egy orrfújásért, köhögésért: egészen mélyről kell felfelé dolgozni a cuccost... (Kérlek, ne gyere azzal, hogy fuj, de undorító. A váladékaim a testemhez tartoznak, azaz hozzám. Szerintem teljesen természetes dolog ezekről ugyanúgy nyilatkozni, mint mondjuk arról, milyenre vágattam le a hajam.) Viszont végigaludtam az éjszakát (napok óta először) és ma már sokkal jobban vagyok. Már nem ijedek meg a saját tükörképemtől, ami eddig egy hófehér szellem volt hámló, vörös, sebes orral... Persze korántsem vagyok még Hamupipőke...

Ahogy múlt héten váltottam az étrendben (6-7-szer eszem egy nap), ma váltottam a neten is: a kis kék e-ről a rókásra ;-) Mert az e állandóan lefagy, mindig hibát jelez, itt kint pedig főleg nincs időm megvárni, amíg helyreállítja magát minden egyes kattintás után... A kis rókucis oldalak pedig: wow, mintha kaptam volna még 1-2 dioptriát a szemüvegemre: sokkal élesebb, határozottabb. Lehet, hogy a beállításon lehetne az e-nél is változtatni, de mindegy, ha úgysem működik.

Döglődős nap volt a mai is, igyekeztem a terv szerint enni:

Reggeli: 3 pufi rizs, hagymás tojásrántotta (2 toji), kávé

Tízórai: 1 kiwi

Ebéd: husi, édesburgi, saláta



Uzsonna1: mazsola, 3 szem dió


Alvás: szűk 1 óra.

Uzsonna2: tojássaláta. Vicces volt: 2 tojással terveztem. Ki is vettem a hűtőből az előre megfőzötteket. Fogtam az elsőt, odavertem a konyhapulthoz és elkezdtem hámozni. Már egy darabig eljutottam, akkor vettem észre, hogy ez egy nyers tojás! És milyen jól lehetett pucolni... Így maradt 1 toji, annak a fehér részét ettem.


Majd átmentem a Pennybe bevásárolni.

Vacsora: tonhal saláta.


+1: két kocka fekete csoki ;-) Tervezett. Tényleg! :) Csak a számban olvadt, nem a kezemben ;)

Most megyek, vár Bolkonszkij ;-)

Még 5 nap...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése