2013. november 4., hétfő

Hús-vér motiváció 35

"Ne félj a csendtől. Minden fontos dolog a csendben történik. Csendben sarjadnak a növények, csendben fejlődik a magzat, csendben cikáznak a gondolatok, csendben borít el a szerelem."
(Popper Péter: Egy illúzió halála)
 
És van, aki szépen, csendben fogja magát, és megvalósítja az álmait... :-)
 
Timit ezer éve ismerem. Na jó, nem pontosan, de ami tény: a múlt század óta. Csoporttársam volt a főiskolán. Olyan volt, mint a képen a fehér ruhában. Telt-múlt az idő, és 2012. februárjában elhatározta: a 40. szülinapjára meglepi magát minusz x kilóval. Nagyon örültem a döntésének. Az x 20-assá változott, és 2013. novemberét írjuk. Igen: Timi leadta a 20 kilót, sőt!
 
 
És hogy hogyan csinálta? Nem fogjátok elhinni, a receptje nagyon egyszerű:
 
- elhagyta a cukros ételeket,
- elhagyta a fehérlisztes-élesztős dolgokat,
- elkezdett futni.
 
Kezdetben 10 m-t tudott futni, most már megy a 10 km is.
 
Amikor megkérdeztem, mi a mostani cél, ennyi volt a válasz:
 
"Mínusz 20 volt a cél. Most mínusz 37-nél tartok Nem térek vissza a régi kajákra, és folytatom a mozgást
 
Timi, itt is gratulálok szívből, kalapemelés a döntésed és a kitartásod előtt! Hihetetlenül büszke vagyok rád és te is az lehetsz magadra! Már most szuper csinos vagy, és tudom, hogy megint telni-múlni fog az idő, és egyszercsak jösz egy újabb képpel, amitől az államat fogom kiskanállal összeszedni a földről! (Na nem mintha már most nem lenne tátva a szám folyamatosan!) :-) Fantasztikus, amit véghezvittél, számomra szuper motiváció, példakép vagy, és szerintem sokan mások is erőt merítenek majd a példádból :-) További kitartást kívánok a diétádhoz és nagyon jó "futkározást"! :-)

Hús-vér motivációk (gyűjtemény) itt
Facebook oldal: https://www.facebook.com/pages/Boszork%C3%A1nykonyha/393431824081717

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése