2013. szeptember 4., szerda

Motiváció


Sokan megkeresnek azzal, hogy le szeretnének fogyni. És vannak, akik hízni szeretnének. Teljesen őszintén mondom, hogy eddigi tudásom szerint a legjobb megoldásnak a következőt tartom:
 
 
1. Keress egy személyi edzőt, ha van rá anyagi kereted, aki összeállít neked egy edzés- és étkezési tervet. Csináld ezt végig, és nagyon hamar jönni fog az eredmény.
 
2. Számold ki a napi energiaszükségletedet (goggle), keress hozzá egy neked megfelelő étrendet (a klasszikus csirke-rizs-zöldség diéta működik, de ott a lifetilt, a shapeshifter, paleo - a blogon is van fent sok, a blog keresőjébe kell beírni, hogy étrend vagy mintaétrend); mindenképp járj el súlyzózni, és meglesz, amit szeretnél.
 
3. Az étkezés alap. Ha nem jól eszel, elszúrtad az egészet. Csak mozgással vagy csak diétával nem ugyanazt az eredményt kapod. Nincs cukor (semmilyen formában), nincs liszt, nincs sütike-kenyérke, nincs alkohol, gyümölcs is kevés. Persze csak akkor, ha eredményeket akarsz.
 
Nem hittem el én sem anno, amikor nekem ezeket javasolták, ma pedig úgy látom, ezt tényleg így kell csinálni. Ha nem akarsz évekig szenvedni, jojózni, egyebek.
 
 
Nekem egyelőre marad a klasszikus hús-rizs-zöldség étrend, és itthon edzek. De nem adom fel, hogy lehetőségem legyen egy személyi edzővel dolgoznom.
 
Ráadásul a vállam ugye nem alkalmas most súlyzós edzésre, viszont ma súlyzós napom van. Ha valaki ismer, vagy/és olvassa a blogot, azt tudja, hogy nem az a fajta vagyok, aki egykönnyen feladja, így ma is meg fogom oldani.
 
Egy a fontos: akard, csináld!
 
És sose add fel!
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése