2013. július 15., hétfő

Ezt (t)ettem ma

Felkelés: fél 6-kor. Fotó Krisztának, miközben kiderült: otthon maradt a fotóaparátom töltő kábele. Intézkedtem az ügyben, de nem jött össze. Még egy ötletem van, de azzal is egy hetet várnom kell. Így egy darabig nem lesznek friss fotók a blogon... A maiak is a régebbi blog képek közül valók.

6 körül: edzés.

Reggeli előtt: 1 pohár (2.5 dl) víz.

Reggeli: banános zabkása. A zab nem paleo, egyesek szerint kompromisszumos a paleóban. Mivel nekem itt iszonyatosan korlátozottak az élelmiszer-lehetőségeim, kénytelen vagyok azzal beérni, ami van, kiegészítve azzal, amit sierül kiharcolnom magamnak. Így aztán készítettem egy listát azokról az alapanyagokról, amik vannak nekem itt, ezeket megeszem. Nincs nagy készlet, nem fog sokáig tartani. Az utolsó hetemre (az már a 4. lesz, bárcsak már ott tartanánk) pedig nagyon ügyesnek kell legyek, hogy lehetőleg paleo, de legalábbis fogyasztható, ehető élelemre tegyek szert. Igazad van, jó a tojás, de E. kijelentette, hogy nem vesz. No sebaj, majd akkor megveszem én, és a számlát odaadom E. lányának ;-)

Ebéd előtt: 1 pohár víz.

Ebéd: keleti zöldség ragu 1/3 csomag barna rizzsel, kis tálka saláta tökmag olajjal, balzsamecettel.


Uzsonna előtt: 2 pohár víz, 2 pohár gyömbér tea.

Uzsonna: 6 szem paradió, 1 szendvics. A szenyó: lenmag kenyér (otthonról), főtt tojás (otthonról), sonka (otthonról), saláta levél, paprika (otthonról)...


Délután: rövid séta, posta, Bill*.

Vacsora előtt: 1 pohár víz.

Vacsora: párolt répa, tükörtojás.

Vacsora után locsolás.

Folyadék: 3 liter víz, 1 liter tea.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése