itt Ahogy ma készítettem: Hozzávalók 3-4 személyre:
A hagymát az olajon -türelmesen- kevergetve üvegesre párolom, közben megsózom. Rádobom a paradicsomot, a paprikát, és addig kevergetem, amíg a paradicsom elkezd levet ereszteni. Hozzáadom a sárgarépát és leöntöm kábé 2 deci vízzel, 2-3 percig kevergetem a cuccost. Beleteszem a karfiolt, az ételízesítőt, annyi vizet öntök hozzá, hogy ellepje. Fedő alatt addig főzöm, amíg a karfiol kezd magától apróbb rózsákra esni. Nem kell neki túl sok idő, gyorsan elkészül. |
Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2013. március 3., vasárnap
Recept: Karfiol leves
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése