2013. február 25., hétfő

Uzsonna: Banán torony

A mai uzsim 1 banán és 5 korpovit keksz. Hogy ne legyen unalmas, építkeztem kicsit :)



 
202 kcal, 4 g F, 41 g CH, 3 g zsír

4 megjegyzés:

  1. Szia Mea, te valamilyen online progi segítségével számolod a makrókat? Mindig csodálkozom, hogy milyen kevés kalória van a napi adagjaidban, az enyémek pedig jóval többet nyomnak kalóriában hasonlóan kevés étellel. Nem értem. Valamelyikünk elszámolja magát?

    VálaszTörlés
  2. Amíg Ausztriában vagyok, online progi számol helyettem. Amikor otthon vagyok, én számolok. És igen: van különbség sokszor a kettő között. Kiszámoltam neked: számításom alapján ez: 179 kcal, 3.4 g F, 32.4 g CH, 2.3 g zsír. :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi! A két számítás tényleg eltér egymástól, mert a kép alatt azt írod, hogy 202 kcal, az üzenetedben meg, hogy 179 kcal. Melyikhez milyen progit használsz? Annyira eltérnek az egyes online kalkulátorok. Talán a MyFitnessPal a legjobb, de még keresgélek.

    VálaszTörlés
  4. Általában a kalóriabázist használom. A MyFitnessPalt eddig csak angolul találtam meg, egyelőre a magyar kalóriabázis nekem gyorsabb :) Amikor én számolok, azt úgy teszem, hogy van egy listám, amire anno kigyűjtöttem az általam leggyakrabban használt alapanyagok makroértékeit az étkezési naplómba, az alapján megy a számolás.

    VálaszTörlés