2012. december 13., csütörtök

Napi menü- továbbképzésen

Ha utazom is, vagy mint ma, reggeltől délutánig továbbképzésen vagyok, akkor is odafigyelek arra, mit eszem. Vittem magammal gyümölcsöt, diákcsemegét, szendvicset, 2 liter folyadékot, a kávéhoz édesítőt. Ez igazán nem sok plusz idő, hogy egy zacsiba rakom a gyümölcsöket, vizet forralok a teának, kis dobozba teszek egy marék diákcsemegét. Így biztosan van mit ennem, biztosan nem csábulok el a büféasztal felé, biztosan iszom eleget. Ma hatalmas pozitívum volt a továbbképzésen, hogy a szokásos pogácsa, kuglóf és kávé mellett volt többféle ásványvíz és gyümölcs! Még soha egy fejtágításon sem láttam gyümölcsöt...
 
A napi kaja így alakult:
 
100 g mandarin, 1 banán, 20 g diákcsemege (a kuglófot, pogácsát, szendvicset csak messziről megszagoltam), 1 saját szendvics (2 szeletke tk kenyérből, 20 g sonkából, 20 g sajtból, fél paprikából); 1 adag bableves (tészta nélkül), 1 (laktózmentes) gyümölcsjoghurt, 50 g kukoricapehely (laktózmentes) tejjel, 1 fogyimorzsa kókusszal és vaníliaöntettel.
A kukoricapehely és a fogyimorzsa már esti kaja volt. Voltam egy megbeszélésen, ami előtt olyan ideges voltam, hogy két véka mézes kenyér és hozzá egy üstnyi kukoricapehely sem lett volna elég, de figyeltem arra, hogy ne evéssel űzzem el a stresszt, azaz hogy tartsam a kaját, amennyire lehetséges. Most is tudnék enni, de már csak inni fogok.
 
(Fogyimorzsa recept itt.)
 
A napi összes: 1522 kcal, 97 g F, 198 g CH, 46 g zsír.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése