2012. november 19., hétfő

Minusz 20 kiló...

2009: 79 kiló.
2012: 58.9 kiló.

Jelentem: lefogytam 3 év alatt 20 kilót :)Frissítés 2015-ben:

Gyors világban élünk. Gyors az internet, ahol egy pillanat alatt juthatunk információkhoz. Gyorsan lehet főzni félkész és kész ételekből, de beugorhatunk egy mekibe vagy vehetünk "frissen sütött" pékárut szinte bármelyik boltban. A mikróban szinte minden semmi perc alatt felmelegíthető. A tévében percenként új reklámot adnak, amiben szinte másodpercenként villóznak a képek. A sztárok jönnek-mennek, bárkiből lehet az interneten egy perc alatt pár hétre celeb. Lájkoljuk a fogyasztó csodapirulákat, varázscseppeket, amik gyors fogyást ígérnek. (...)

Lehet gyorsan fogyni, de -szerintem- nem érdemes.

Frissítés 2017-ben:

Fogyni úgy érdemes, hogy az ember meg is tartsa, amit elért.


És még akkor is akarhat jobbnak lenni, még akkor is tűzhet ki új célt. Sosem késő. Idén, 43 évesen kezdtem edzőterembe járni.


Egyetlen dolog kell az egészhez: Te magad. Egy döntés. Ez a Te ügyed, senki másé. És hogy mikor kezdd? MOST! Nekem elhiheted: megéri.4 megjegyzés:

 1. Szia!
  Egy ideje követem a blogodat, az EAP-ról találtam ide. Köszönöm a mindennapi motivációt, sokszor sikerült kijönnöm vele az aznapi gödörből.
  Gratulálok a szép kerek számhoz!
  Kívánok hasonló eltökéltséget és sikert a második fázishoz.
  Üdv. Lívia

  VálaszTörlés
 2. Kedves Mea!

  Fogadd őszinte gratulációmat és nagy-nagy elismerésemet! Nem is annyira a 20 kiló miatt (bár az sem elhanyagolható) hanem úgy az egész miatt!

  VálaszTörlés