2012. szeptember 14., péntek

Fly Lady 6: Ékszerek

1. Programfal és kilövőállás itt

undefined

2. Kosarak. kütyütárolás itt



3. Ruhás szekrény itt



4. Speiz itt

undefined

5. Cipőtárolás itt

undefined


Nincs túl sok ékszerem, de ami van, az is általában szanaszét, vagy éppen egy helyre gyűjtve. A lényeg: vagy nem találom, vagy összegubancolva találom, vagy csak a fülbevaló egyik fele lesz meg... Nyáron csak fülbevalót hordok, az is általában ugyanaz. Ami kényelmes, és ami nem túl feltűnő. Nem tudom, miért, de nyáron nem vagyok ékszerrajongó. Ha szabin vagyok, még a karórámat sem viselem. De aztán jön az ősz, majd a tél, és ahogy egyre szürkébbek a napok, jó néha feldobni egy kis nyaklánccal vagy feltűnőbb fülönfüggővel. Így nekiálltam és ezt a területet is rendbe tettem.
 
Ilyen volt a viharsarok:
 
 
És ilyen lett:

 
Alapjában véve nem vagyok túl rendetlen, de néha képes vagyok 2 nap alatt olyan kupit létrehozni, mintha bomba csapott volna a lakásba. Mivel albérletben élek, nem akarok beruházni komolyabb dolgokra, se fúrni-faragni, így a meglévő lehetőségekből választok, ha valami újdonságosságot szeretnék megvalósítani.
 
Az ékszereimet és a csatokat 3-4 dobozkában tároltam eddig.
 

Most kiválogattam és kidobtam mindent, ami már nem használható, ami már nem elajándékozható, ami nem ezüst. Nem sznobságból, de a fülem csak az aranyat és az ezüstöt bírja. Az aranyat nem szeretem, így maradnak az ezüst dolgok. A nyakláncokat felakasztottam, a fülbevalókat párosítottam és úgy tettem el. A csatok külön dobozkába kerültek.
 
 

A hullámcsatoknak külön kis "csésze" van, ezt a tükörhöz tettem, ha hullámcsatos frizurát készítek, azt úgyis a tükörnél teszem.
 
 
És ami tetszik:
 
 
 
(Képek: inspiracio.hu)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése