2021. szeptember 14., kedd

Kedd

Este van. Mondom lássuk, van-e üzenet a neten. Erre ezt írja a teló. Tény, hogy ma -önmagamhoz képest- sokat mentem, de nem gondoltam volna, hogy megvan a 6000 lépés. :)

Délután a bankban. Ki kellett -volna- töltenem két nyomtatványt. Hát nem látom... Megkértem a kis hölgyet, persze hivatalosan nem ő volt. ;) Botrányosan nem látok. És a telefon fénye meg a montor is annyira bántja a szemem, hogy fizikailag fáj. Nem kell hozzá, csak pár perc... De amíg nem találok egy kényelmes, a nagy fejemre jó szemüvegkeretet, addig nem lesz új szemcsi. 

Ma csak 4 órám volt, de ma is valami hihetetlenül elfáradtam. Senkinek nem kívánom ezt az energiamentes állapotot, mert ha nem lennék benne, el sem tudnám képzelni. Amikor reggelente felkelek, kimegyek a mosdóba, és amikor végeztem és felhúztam a nadrágomat, már lihegve jövök ki a WC-ből. Amire letusolok és kimászok a kádból, szuszogok, mint egy igásló. Összekészítem a cuccomat munkára, felhúzom a cipőmet, hogy indulok, de legszívesebben a másik irányt választanám: vissza az ágyba. Csak a reggelek is már ilyenek, és akkor még nem vezettem, nem dolgoztam, nem mentem, csak pár lépést. Napközben leginkább vonszolom magam, és ez estig egyre rosszabb. Mindez most sem panasz, hanem egyszerű tény. És ez alapból ilyen, legtöbbször erre még jön a fájdalom elviselése és a sok gyógyszer "jótékony" hatása. Tiszta szívből remélem, hogy a műtét után ez is elmúlik.

1 hónap és 1 nap a műtétig. :)

4 megjegyzés:

 1. Csak úgy megjegyzem, hogy nekem mindenféle gond és fájdalom nélkül vannak ugyanezek a tüneteim.:) Jó én már öreg vagyok és kövér is. :D:D:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, ugyan! De szörnyen fárasztó ez a fáradtság, igaz?

   Törlés
 2. Az is lehet, hogy ez az őszi fáradtság és egyáltalán nem a betegséged miatt. Bár, reggelente nekem is kell egy kis idő, mire észhez térek és péntekre meg sikerül jól elfáradnom.

  VálaszTörlés
 3. Évek óta tart, folyamatosan... emlékszem -és meg is néztem most-, hogy a 2019-es zárszó is szinte csak erről szólt. https://boszorkanykonyh.blogspot.com/2019/12/2019-zarszo.html És a tavalyi is. https://boszorkanykonyh.blogspot.com/2020/12/2020-zarszo.html Az egész idei évről nem beszélve. Persze még mindig lehet, hogy nem az endoval van kapcsolatban, de irtózatosan nehéz így az élet. Remélem, hogy nálad csak időszakos.

  VálaszTörlés