2020. április 11., szombat

Szeress...

saját fotó


A vírusok nagyon alacsony rezgésűek, kb. 5,5 Hz és 14,5 Hz között. A magasabb tartományban nem aktívak, kb. 25,5 Hz-es rezgésen szétesnek. A magas rezgésű személyek számára nem veszélyesebb, mint egy súlyosabb légzőszervi fertőzés. Az emberi test akinek a lelke jó egészségben van, magasabban rezeg. Sajnos sok ember alacsonyabb érzelmi, hangulati szinten van, ami meghatározza a rezgését. Az okok: fáradtság, érzelmi kiégettség, krónikus betegségek, félelmek, elfojtott érzelmek, idegi feszültség, stb.


A vírus a természetben a testen kívül nem ellenálló, mivel az átlagos Föld frekvencia rezonancia ma kb. 27,4 Hz. De vannak helyek, ahol ez a frekvencia alacsony tartományban van, kevesebb mint 20 Hz, pl. kórházak, bevásárló központok, irodaházak, adótornyok közelében és elektroszmoggal súlyosan terhelt környezetben. Ez lehet akár egy szoba is mindenféle elektromos berendezéssel, sőt újabban a most bevezetésre kerülő 5G hálózat amely erősen életellenes sugárzás.

Akik nem látnak ki az egojukból, életüket a félelem irányítja, ami rendkívül alacsony rezgésen tart, így a vírus rájuk nagyobb hatással lehet. A félelem hangulatában a rezgés 0,2-től 2,2 Hz, az aggodalom 0,6-3,3 Hz között tart, a míg például a nagylelkűség 95 Hz, a hála rezgése 140 Hz. A feltétel nélküli egyetemes szeretet 205 Hz-től is magasabb.

Sok ezer éven át 7,6 -7,8 Hz között volt a rezgések gyakorisága (rezgés/másodperc). A Schumann rezonancia azonban nemrég erősen emelkedni kezdett, a tudósok folyamatosan mérik. 1995-ben még 7,8 Hz, 2000-ben 9,3 Hz, 2012-ben 11,1 Hz, ma már kb. 27,4 Hz. Ha reálisan nézzük a helyzetet, akkor világossá válik, hogy egy olyan ember aki nem növeli a rezgését, nem tud létezni ebben az energiában. Sem a pénz, sem a hatalom nem fog segíteni. Dolgozni kell magunkon, engedd el a félelmeidet, végezz érzelmi munkát mely felemeli a hangulatodat, a rezgésedet. Új korszak vár ránk, lehet félelmetes, mert ismeretlen, ilyen még nem volt, hát teremtsünk jót. Add át az élet áramlásának magad, ez az erő fel tud emelni! Gyógyítsd meg a félelmeidet, a haragod és add át a Gondviselésnek ami csökkenti a rezgésedet.

Szeress, szeresd a természetet, a földet, az életet, szeresd az embereket, szeresd magad, légy szeretetben, légy szerelemben, légy örömben.

forrás

3 megjegyzés:

  1. Hát... én kérek elnézést, de ez kevésbé hangzik tudományosan....

    VálaszTörlés
  2. Bocsánat, de ettől nagyobb marhaságot posztolni..... de ha vicces megosztásnak szántad akkor köszi 😂 rég nevettem ilyen jót

    VálaszTörlés