2018. március 20., kedd

50. nap

Előző 49 nap itt.

[Csak megjegyzésként: míg mások a családjukkal telefonálnak és emaileznek, én igazgatókkal, tanügyi referensekkel, tankerület-vezetőkkel, jegyzővel, nyugdíjfolyósító intézettel (!). Folyamatosan szaladok a fizetésem után... (M. ma megjegyezte: De hát mit is csinálnál, ha az Univerzum nem állítana folyamatosan feladatok elé?)]

Ettem mostanában így is, úgy is, amúgy is. De nem volt jó. Tegnap eldöntöttem: változtatok. Úgyhogy ma voltam boltban, és elindulok újra a keto felé. Nincs halogatás, nincs lustaság, nincs "nem tudtam készülni kajával"... Már megsült két adag kenyér, holnapra készülnek a szendvicsek, és már csak turmixolni kell a brokkoli krémlevest (most tejszín nélkül készült, és egyszerűen mennyei!). Szeretem, amikor ilyen kis szorgalmas vagyok. 😉Többször írtam már arról, mennyire kusza a munkabeosztásom, hogy a suliban nincs ételmelegítési lehetőség, se hűtő (...). Viszont az étkezésemet nem kifogásokra szeretném építeni. Hanem megoldásokra.

Nem hiszem, hogy ideális lesz az étkezésem a mai változtatások után sem, mert (nekem) a keto nem a maglisztekről, nem az így-úgy helyettesített alapanyagokból készült sütikről szól. Hús, hal, tojás, jó zsírok, néha magvak, esetenként bogyós gyümölcs. Nálam itt kimerül a dolog. Szerintem ez a keto, már ami az étkezést illeti. Keto friendly-nek nevezhetném, amit csinálni fogok. De hát eddig is így volt, amíg "ketoztam".

Emellett a fejemben is rendezgetnem kell a dolgokat: kevesebb füstölgés, több békesség. 😉

Étek: (tegnap írtam, ma még mindenféle lesz, az is volt, holnaptól viselkedem a tányérom körül 😊 )

Mozgás:
- Pahla 1. hét/2. gyakorlatsor péntek
- Pahla 2. hét 1. gyakorlatsor hétfő
- 4km

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése