2015. november 13., péntek

Péntek: vendégségben, szülinapozás; Magyarország 27.

Annyi, de annyi minden eszembe jut ezekről a képekről, a mai napról is. Ha mindent leírnék, nem aludnék. Olyan sok szép, kellemes, kedves, annyi mosoly, érintés, kedvesség volt a mai napban is, hogy felsorolni is képtelenség. Lehet, hogy később nem fogok emlékezni konkrét történésekre, de az érzés, a feltöltő élmény, a pozitív energia megmarad, ebben biztos vagyok. Köszönöm MINDENKINEK és hálásan köszönöm az égieknek ezt a fantasztikusan gyönyörű időt ma is, a nap még érezhető melegét, a fényeket, a színeket.

Olyan szerencsés vagyok, hogy még ismertem az anyai dédapámat. És nekem hat nagyszülőm volt. Törvényesen. Az apai és anyai nagyszüleimen kívül ugyanis nagynéném szüleit is saját nagyszüleimnek tekintettem. Már nagyobbacska gyerkőc voltam, amikor kiderült számomra, hogy ők nem "édes" papám és mamám. Nem hittem el. Amíg éltek, saját nagyszüleimnek tekintettem őket is.

És olyan szerencse is ért, hogy negyvenegy évesen van még egy nagyszülőm. Anyai nagymamám, aki vasárnap lesz 86 éves. Szinte teljesen süket, viszont haláli szövege van, jókat lehet vele nevetni, még varr varrógéppel, horgol és köt, süt, főz, mosogat (...). Négy unokája és három dédunokája van :)

Boldog születésnapot, Mami!Mozgás: itt

Reggeli: vajas-paprikás "kettes kenyér", 1 főtt tojás, kávé
Ebéd. karfiolleves, csülökpörkölt, főtt krumpli, káposzta saláta, anyu isteni trüffelje és golyóbisa
"Vacsora": 2 trüffel, 2 golyóbis


Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése