2012. október 11., csütörtök

Hús-vér motiváció 2, reggeles

Ma nagyon korai melókezdet lesz és délutáni nemtommeddigtart melóbefejezés. Így edzés reggel nincs, a kaja egész napra előkészítve, csomagolva, dobozolva, most készül a 2 liter tea.
 
És már most készülök fejben a munka utáni edzésre, mert tudom, hogy fáradt leszek, és tudom, hogy semmi kedvem nem lesz elkezdeni, de tudom azt is, hogy meg fogom csinálni. nem csak a fogyás miatt, hanem mert ki is kapcsol a dolog. :)
 
Ma reggel a szokásnaplós mérés-centizés után megnéztem magam a tükörben. És csodálattal konstatáltam, hogy a hasam alsó részéről is bizony tűnik el a zsír. A tavalyi ilyankori állapothoz képest ez egy másik test, mintha zsírleszíváson estem volna át. Hát annak is nevezhetjük, izzadtam érte elég sokat... :)
 
És akkor jöjjön a motiváció.
 
Szóval sokak szerint nekem könnyű, mert egyedül vagyok és azt csinálok, amit akarok. Tegnap mutattam N. képét, aki anyuka, háziasszony és feleség. (Itt olvashatod, láthatod.) Ma itt van B., aki két gyermekes édesanya, háziasszony, feleség. És nézd csak meg a dátumokat! Fél év alatt, otthoni edzéssel gyakorlatilag kicserélte a testét. Nem nyavajgott, nem keresett kifogásokat, hanem edzett, edzett, edzett. Pedig ott a két kicsi, a háztartás, de sosem hallottam tőle semmi olyasmit, hogy emiatt nem megoldható, hogy az edzésre találjon időt. Nagyon motiválóak az előtte-utána képei, jólesően kiráz a hideg attól, hogy igenis, meg lehet csinálni, csak akarat és rengeteg kitartás kell hozzá! B. azt mondta, sosem gondolta volna, hogy neki is lesznek egyszer ilyen előtte-utána képei, mindig csak a mások átalakulását csodálta. És tessék: csak el kell határozni, és tartani magát az elhatározáshoz, és itt a gyönyörű eredmény! Két kis gyerkőc, család mellett! Ráadásul tudom, hogy ennél még sokkal jobb is lesz, hiszen B. a mai napig edz, és most már ő is tudja és elhiszi, hogy meg lehet csinálni. Figyelemmel kísérjük egymás alakulását, nekem óriási motiváció ennek a csajszinak az csodás változása!! Elraktározom ezeket a képeket (is) a fejemben, este, edzés előtt még egyszer megnézem (és felszedem az államat a padlóról), hogy aztán simán, nyavajgás nélkül nekiálljak a mai adagnak. :)

 
 
Hús-vér motiváció 2 - újratöltve: itt
 

7 megjegyzés:

  1. szia! akiktől motiválódsz van blogjuk? pl B-nek? mert szivesen olvasok ilyen blogokat. előre is köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nincs legjobb tudomásom szerint. :) Pedig tényleg hihetetlenül motiválóak! :)

      Törlés
  2. Ha végeztem a Body Beast-el, hozok majd új képet!

    VálaszTörlés
  3. Én is imádok blogokat ilyen blogokat olvasni.

    VálaszTörlés
  4. Szuper!!!!! Igen meglehet csinálni,nem nyavalyogni :-) . Ügyesek vagyunk mi csajok!!! Timi szuper a blogod..imááádom!!! B.B.

    VálaszTörlés