2021. január 17., vasárnap

2021/2. heti összefoglaló

2021/1. heti összefoglaló itt


Múlt héten influenzás lettem csütörtök estére. Hétvégén kúráltam magam, jót is tett. Hétfőn koránt sem voltam még százas, de dolgoztam.

December 17-én újra elkezdtem az utánajárást, mi okozhatja a görcseimet és már rohamaimat. Legeslegutolsó nekifutás. Sikerült totál véletlenül egy szuper doktornőt kifognom (nem hozzá kértem időpontot, de átraktak valamiért hozzá). Szuper, mert emberszámba vett, nem csak a tünet érdekelte, hanem az egész ember, érthetően mondta, amit mondott, kedvesen, tényleg tartja velem emailben a kapcsolatot, tényleg kérdezhetek és tényleg 1-2 napon belül válaszol, ahogy ígérte. Ráadásul más ügyében is kértem tőle tanácsot és segített, sőt időpontot is szerzett. (Sajnos egyáltalán nem biztos, hogy magánklinikán, nagyon sok pénzért az ember ezt kapja. Két éve a magán nődoki meglehetősen bunkó stílusban annyit mondott a görcseimre, hogy ha 30 évet kibírtam így, akkor ezt a 4-5 évet már kibírom...) Azóta nincs olyan hét, hogy ne lettem volna laborban vagy valamilyen vizsgálaton. Eddig az egyedüli negatívum, hogy a D-vitamin szintem alacsony, úgyhogy elkezdtem szedni ezt a vitamint.

Kedden munka előtt, reggel 7-kor laborban kezdtem Pécsen. És estére 10/9-es görcsös fájdalom jött, ami ki is tartott koktélhegyek ellenére is csütörtökig. Szerdán volt a legborzalmasabb, így utólag nem is tudom, hogy vagyok képes ilyen napokon létezni (meg dolgozni, meg a többi).

Kedd reggel voltam laborban Pécsen (TB alapon nem tudnak minden kért értéket vizsgálni, ráadásul hónapokat kell várni egy labor időpontra, és a magán dokitól kért laborra nem mindig szívesen ír fel a háziorvos beutalót), pénteken M-t kísértem a Da Vinci Magánklinikára, hát ott készült a kép.



Én hétfőn megyek ide vizsgálatra. A doktornőm ajánlotta ezt az orvost, mert endometriózis specialista. Viszont ez a klinika iszonyat drága. A hétfői vizsgálat majdnem annyiba kerül, mint az egy havi napi ötszöri étkezésem... Így aztán ma reggel átgondoltam a kajálást. Egyáltalán nem lesz ideális, de ebédre készült normális étel, sült hús lesz bulgurral és salátával. A reggeliket és a vacsorákat meg megoldom. Szerdán kell újra főznöm, addigra kigondolom a hét további részét kaja ügyileg.


Heti haladás:  25 km. (Idei eddigi:  55 km.)


Facebook oldal: Boszorkánykonyha

1 megjegyzés:

  1. Férjem szemét itt műtötték, /szürkehályog/ nagyon elégedettek voltunk. Persze ahogy írod, ennyi pénzért. Drága, de normális úton szinte nem jutsz el dokihoz, főleg most még a covid is rátesz egy lapáttal. A doktornő emailben érdeklődik azóta is mi van a szemével, hogy érzi magát, stb. A másik szemét is nála fogjuk (Nagy Ágnes) mert tb alapon akár egy évet is várhatnánk :/ Tudok még egy klinikát, ami nagyon jó, mi legalább is megvoltunk elégedve és picit olcsóbb az is Pécsett van, Medicover.

    VálaszTörlés