2013. július 9., kedd

Ötzi sztori 21



Ma írtam a reggel történt sztorit, amire a tesómtól azt a hozzászólást olvastam, hogy E. biztos  irigy a fiatalságomra. És erről jutott eszembe, amit már tegnap le akartam írni: E. FEKETÉRE FESTETTE A HAJÁT!!! ;-)

És ha már ő így, én meg így: a mai sétánk alkalmával szinte mindenki, akivel találkoztunk, megkérdezte, hogy E. lánya/unaokája vagyok-e. Én meg mindenkinek hóóót komolyan azt mondom: IGEN. ;-) :-)

8 megjegyzés:

  1. Én bírlak, de egy kicsit kettős az, amit közvetítesz. Néhol kishitű, máskor meg önimádó. És legtöbbször olyan, mint akinek folyton kell a visszajelzés, bók, stb. És amit E-ről olvasok, egyáltalán nem szórakoztat, inkább övön aluli ütésnek érzem, főleg, hogy az egészről nem tud semmit, még ha név nélkül is. Ő egy öreg ember, te meg egy 39 éves nő... és te azon élcelődsz, hogy most téged irigyel és emiatt befestette a haját. Most menniyvel érzed jobban magad? :-( Ne haragudj, de ez kikívánkozott belőlem. Azért neked is (meg persze mindnyájunknak is) van mit fejlődnöd. Alázat terén is. Off.

    VálaszTörlés
  2. Csupán tényként írtam, hogy E. befestette a haját. :-)
    És azon élcelődöm, hogy E. azon szokott kacagni, ami számomra nem igazán humoros. És hogy most én tudok azon kacagni, ami esetleg számára nem túl vicces. De vacsora közben megbeszéltük az anya-lánya/unokája dolgot, és ő is mosolygott rajta. :-)

    VálaszTörlés
  3. Persze, amiket leírtál, tények, de akkor is egyértelmű számomra a motiváció és ez csalódást okozott. Sajnálom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. E. tud a blogomról és a lánya is. Ha szeretnék, bármikor olvashatnák. :-) De legyen, ahogy gondolod.

      Törlés
    2. A legjobb sztorik (legjobb: legérdekesebb, legkacifántosabb, ami mindenkit tutira érdekelne) a fejemben vannak. Nem kerülnek a blogra. Éppen azért, mert E-t nem a legszebb fényében tüntetnék fel. ;-)

      Törlés
    3. Mert tudnak is ők magyarul... Mindegy, én azt írtam le, amit érzek veled kapcsolatban, és ezek az érzések az írásaid olvasásának a következményei. Sok benne a pozitív, mint pl. kitartás, jó íráskészség, sok hasznos információ, illetve rosszak is, mint pl. az állandó igény a külső visszajelzésekre (bár ez emberi gyarlóság), enyhén passzív-agresszív megnyilvánulások, kis OCD (obsessive-compulsive disorder, és ez a folyamatos kaja meg súly témára vonatkozik, ami szerintem elvesz az ember életéből ilyen szinten.) Ez az én olvasatom, de persze ettől te is másképp gondolhtaod a dolgokat. Csak néha szerintem hasznos egy-egy külső megjegyzésen is elgondolkodni, mert te egy zárt világban élsz és feltételezem, csak abban látod önmagad, és sokszor az az érzésem, hogy körbe-körbe futsz. Szóval néha jó kitekinteni és elgondolkodni dolgokon. De ki vagyok én, hogy itt tanácsot adjak. Bár én is csak a gondolataimat írom le, mint ahogy te is a tieidet. Nem vagyunk egy véleményen, de ettől még kerek a világ.

      Törlés
    4. Csak még annyit a fenti hozzászólásomhoz, hogy nem vagyok holmi kövér, csúnya nő, akit az irigység motivál a megjegyzésekre, és igen, tudom, hogy ez a fogyókúrádról/egészséges életmódodról szóló blog, tehát mi másról szólna, mint azokról a dolgokról, de az én olvasatomban annak ellenére is olybá tűnik, mintha nem lenne igazán helye az életedben az igazi örömöknek, mintha mindig keserű lennél ott legmélyen, és ez szomorúvá tesz. Mert bármennyire is ellenségesnek gondolsz, én tiszta szívből örülnék annak, ha boldog lennél és elérnéd a céljaidat! Ezért kívánkoztak ki ezek a megjegyzések belőlem, és mert rendszeresen olvaslak, és úgy éreztem, leírhatom a véleményem. Ez is csak egy meglátása a közzétett dolgaidnak, és lehet, hogy elgondolkoztat. De az is lehet, hogy nem. Akárhogy is, nekem mindenesetre jó volt ezeket leírni.

      Törlés
    5. A blogomon szabad a véleménynyilvánítás. :-) "A boldogság pedig az út maga." :-)

      Törlés