2013. július 14., vasárnap

Ezt (t)ettem ma

Reggeli előtt: 1 pohár (2.5 dl) víz.


Reggeli: sült kolbászos tojás, lenmag kenyér, laza tejeskávé.

Reggeli rutin: Még reggeli előtt garázsnyitás, E. kiskocsiját kihozni, újságot behozni. Aztán E. reggeliztetése, mosogatás, elpakolás, gyógyszerek beadása, tapasz felragasztása, felsöprés, felmosás, öltöztetés, frizura készítés, folyadék odakészítés. Aztán lemostam a konyhában a szekrényt és a csempét, lesikáltam a tűzhelyet. Majd a lépcsőházban Hamupipőkeként, kézzel tisztára sikáltam az összes lépcsőfokot. Ebédkészítés, kettőnknek kétféle.

Ebéd előtt: 1 pohár víz.

Ebéd: Keleti zöldség ragu 1/6 csomag barna rizzsel (nem paleo, de volt még nekem itt, nem dobom ki Ben bácsi drága rizsét).

Uzsonna előtt: 1 pohár víz.

Uzsonna: 1 kókuszos-cseresznyés pite, 1 mákos-diós-meggyes pite.

Délután: séta.

Csodálatosan virágos minden, mindenfelé.
 

A hegyeket egyszerűen nem tudom mgunni. Gyönyörűek, kékek, és ma az ég is csodás, csillogó, színtiszta kék volt :-)Ma végre új útvonalon indultunk el, Kobenz felé.


Körös körül hegyek, látni a környező falvakat, az idő csodás, hát... meseszép minden :-)Balra feltűnt a kastély. A bárónőé, amiről készültek már a korábbi etapokon fotók.
 
Ez már a kastély területe :-)
 

Hát nem mesés a kilátás?
Az autópálya felüljáró.Egyszerűen legszívesebben ott maradtam volna, napokig el tudnék itt nézelődni.És hazaértünk, ez az utca, ahol dolgozom.


Vacsora előtt: 1 pohár víz.

Vacsora: Tojás saláta.

Esti rutin: mosogatás, öltözni segítés, gyógyszerbeadás, elpakolás, rendrakás, tévébekapcsolás, folyadékkészítés, tévé, búcsúzás.

Folyadék: összesen 4 liter víz.

Megjegyzés: essszementen laktató volt a mai kaja, egész nap (!) nem (!) voltam egyáltalán éhes! :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése