2013. január 16., szerda

Yes!


Régóta készültem már erre. Bíztam benne és hittem teljes szívemmel, hogy valóság lesz. Örömmel jelentem, hogy 2013. január 21-től Bécsben dolgozom! Igyekszem hamar netet szerezni, mert szeretném írni a kis dolgaimat a blogon, és tartani a kapcsolatot az itthoniakkal.
 
Nem tudom, milyen lehetőségem lesz az étrendem megszervezésére.
 
Nem tudom, milyen lehetőségem lesz a mozgásra.
 
Ami biztos: meg fogom oldani! :)

15 megjegyzés:

  1. Bokodi M.-S. Gábor2013. január 16. 21:58

    Gratulálok Bébi az új munkádhoz és tiszta szívemből kívánom, jöjjön be a számításod!
    És köszönöm a mai napot!!!!!!!!!!!!!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm!!
    És igen, ez egy Sugárzóan nagy nap volt ;-)

    VálaszTörlés
  3. Ez szuper hír! Nagyon-nagyon gratulálok az új munkádhoz!!!! :)
    Remélem a blogot folytatod, de megértem, ha az írás háttérbe szorul.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ági, köszönöm!! :)
      A blogot szeretném folytatni, igyekszem hamar netközelbe kerülni. :)

      Törlés
  4. Nahát, gratulálok! Sok sikert!

    VálaszTörlés
  5. Sok sikert!
    Egy orszagban leszünk ;-)
    Nagyon sok helyen van Becsben free wlan, amig nem lesz sajat net.
    Feherjepor beszerzesere az Amazont ajanlom, sokkal olcsobb, mint otthon, meg a sok fincsi egeszseges biokaja is rad var szinten olcsobban :-)
    Azert valahol szomoru, hogy sorban jönnek a nyelvtanarok is Ausztriaba, azbutobbi evekben több nemetszakos magyar ismerösre tettem szert itt.

    VálaszTörlés
  6. Kata, köszi! Külön köszönet a tippekért, bármi eszedbe jut, szívesen fogadom :) Csak a mi sulinkból 1 hét alatt ketten váltunk munkahelyet... És igen, szomorú...

    VálaszTörlés
  7. Hűűűha! Gratulálok, Mea! Én itt leszek és olvaslak továbbra is! HAjrá!!!

    VálaszTörlés
  8. Haaat, en ugy vettem eszre, Magyarorszagon sokkal nehezebb tartani az egeszsegesebb etkezest, mint itt, de en szeretem a husfeleket, igy neked nem sokat segit, hogy pl. a marhahus merföldekkel finomabb, a csirke nem halizü, a 80% szinhus tartalom a legolcsobb sajat markas virslire is jellemzö.
    Biozölseg -gyümölcs sincs aranyarban.
    Amire viszont vigyazni kell, hogy szinte alig van valamiben tartositoszer, igy en rendszeresen belefutok abba, hogy minden sokkal gyorsabban romlik. A tartositoszer mentesseg persze szuper, csak figyelni kell ra.
    Ha nincs kedved-idöd fözöcskezni, vannak szuper kis kiszerelesü keszetelek, azok sincsenek tele szemettel, es zsirszegeny is van mindegyikböl.
    Billa boltot szeretem, Kundenkarte kötelezö, es sok-sok termek minden honapban olcsobb, minden honapban van 1-1 nap, 25%-al olcsobb pl. az összes biotermek, tejtermek, vagy hus, zöldseg-gyümölcs,vagy egyeb termekcsoport.
    Hofer is sokkal -sokkal szuperebb, mint a magyar megfelelöje, telis-tele bioelemiszerrel, szuper aron, oda szombat delutan erdemes menni, zöldseg-gyümölcs altalaban a vasarnapi zaras miatt fillerekert kaphato akkor.
    Amazon a legnagyobb "kiralysag" , ha szeretsz olvasni, minden könyvet ingyen szallitanak ki, altalaban 1-2 napon belül hozza a posta, de egyeb termek is 20 Euro rendeles felett postaköltsegmentes tölük, komplett Dm termekpaletta van naluk peldaul.
    Vitaminok is oriasi valasztekban,magas dozisu c, es D vitamint vettem legutobb, en nem szeretek vasarolgatni, igy nekem egy aldas :-)
    Hirtelen ennyi jutott eszembe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kata, tündér vagy!!! Minden infó jól jön, hisz egy újszülöttnek minden vicc új :) Ezek nagyon jó hírek, iszom a szavaidat! :) Nagyon köszönöm!

      Törlés
    2. Becset imadni fogod, nagyon jo hely, neked valo :-)

      Törlés
  9. Gratulálok, off:
    szomorú mindez, nagyon szomorú. Mármint hogy a taplraesett okos és tehetséges emberek elmenekülnek innen.
    De ez egyáltalán nem meglepő. Itt most engedelmes alattvalókra van szükség, olyanokra, akiknek lehetőleg nincs önálló gondolata.
    Magyarország, én így szeretlek!

    VálaszTörlés