2020. szeptember 14., hétfő

Hétfő, kihívás

Hosszú munkanap. 7-től 4-ig.

Teddy vendég a kicsik német óráin, figyeli a gyerekeket, ki hogyan dolgozik és viselkedik. A mai óra végén szótlan maradt, túl sok volt a csacsogás. 😁😐


Délután a múlt héten barkácsolt Pittinek M. szobát épített. Volt nagy- és kispárna, takaró is.


És egész nap tombolt a hőség. Iszonyatosan fáradtan értem haza. Elkészítettem holnapra az étket, vacsoráztam, majd házimunka után jöhetett a mozgás. Ma fülessel. A 80-as évek slágereit hallgattam, hát nem vagyok mai csirke, ezeket tudom kívülről, jó volt kicsit nosztalgiázni. És nem mellesleg jókat kuncogtam magamban a dalok óriási zenei színvonalán és a szövegeken. És egészen felfrissültem testileg-lelkileg, elszállt a munkanap utáni fáradtság nagy része.

Étek ma:

Délelőtt vajas kenyér, szőlő, barack.
Ebédre sült virsli, grill zöldség.
Vacsora borsóleves volt.

Kihívás.

Utoljára múlt héten voltam boltban. És akkor is dobozoltam. Viszont sok dolgot kaptam A-tól, M-tól, így van azért a hűtőszekrényben alapanyag. Átsuhant az agyamon: oké, akkor most ezen a héten ne vásárolj, használd el azt, ami van itthon. Nem szálltam vitába magammal 😄 Hát legyen. Úgyhogy nem grammozok, de az arányokra figyelek. Úgyis szörnyen meleg lesz még a héten, megszabadítom magam egy-két dobozolástól.

Mai mozgás: 10km.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése