2013. szeptember 12., csütörtök

Új fejezet 32. nap

Már tegnap izgatott voltam a nyaralás miatt. :-)
 
A reggeli még otthon volt: 3 tpjásfehérje, 2 tojás, párolt zöldség, 2 pufi rizs.
 
 
Aztán irány észak!
 
Szuper volt ilyen sokat vezetni, az M3-as autópályán és amúgy errefelé még sosem jártam.
 
Tízórai útközben volt, vezetés közben: 1 alma.
 
Az ebédet már itt ettem meg: 62g főtt rizs, 50g ribizli, 1 kiwi, 90g lakt.mentes túró, 125g növ. joghurt. (Természetesen hoztam magammal, dobozolva.)

 
Aztán egy jó kis séta a meseszép parkokban, sétányokon, patakok, fák mellett ...


 
... a Kocsimúzeumba.



 
Csodálatos régi kúriák szegélyezik az utat, tényleg olyan, mintha valami mesevilágba csöppenne az ember.

 
Ás a szálloda parkja!!! Gyerekek, egy csodálatos patak folyik a szélén. Ahol olyan csönd van, hogy színtisztán hallani lehet a patak csobogását. És akkora fák állnak a partjain, hogy az valami félelmetes.



 
A jó kis séta után uzsonna volt (dobozban hozott: 90g lakt. mentes túró, 125g növ. joghurt), aztán egy kis wellness: sószobában ücsörgés, pezsgőfürdő :-)

 
Aztán jött a vacsora. Iszonyat sokféle étel közül lehetett választani, egyik csábítóbb volt mint a másik. Fokhagymás májjal töltött sertésszeletet tettem a tányéromra és natur salit balzsamecettel.

 
A husiról persze lefejtettem a panírt...

 
Majd -majdnem- tele pocakkal irány a bár, ahol jöhetett a welcome drink, egy pohár fehérbor. Igen, megittam: ez 2013-ban az első alkalom, hogy alkohol került a bendőmbe :-)
 
 
Nagyjából összeállt a holnapi-szombati program, de itt annyi de annyi látnivaló van itt és a környéken, hogy minden biztosan nem fog beleférni.
 
Ja, majd' elfelejtettem: van fitnesz terem, méghozzá egy konditerem! Van egy tippem, hol kezdem a holnap reggeli programot :)

1 megjegyzés: