2021. március 2., kedd

Sugallat

Iszonyat fáradt vagyok. Kint voltam a teraszon, majdnem kezdtem siratni magam, hogy milyen szerencsétlen vagyok, amikor átsuhant a fejemen (mintha valaki súgta volna): nézd meg az időpontokat! Megnéztem a klinika időpontfoglalását, ééééés... holnap megyek a nődokihoz (márc. 8. helyett)!!!

...

Időpont vadász lettem. Mert január 18-án voltam nőgyógyásznál, akkor derült ki az endo gyanú. Február 11-re kaptam időpontot MR-re, és március 8-ra vissza kontrollra a dokihoz. Magánúton. Irtózatos ez a várakozás egy pozitív MR endometriózis lelettel, mellette fárasztó és fájdalmas is. Naponta többször meg szoktam nézni, kékült-e be időpont, azaz visszamondás miatt felszabadult-e. Erre nincs sok esély, de nem lehetetlen. Most napok óta nem néztem, mert -őszintén- feladtam. Szerencsére jött a teraszos sugallat. Majdnem egy hetet nyerni fél megváltás.

Mielőtt lefoglaltam a holnapi időpontot, megkérdeztem a kolleganőimet, hogy mehetek-e. Mi hárman vagyunk, ha egy kiesik, az nagyon nagy megterhelés a többieknek, főleg, hogy nekem minden órám összevont, azaz két évfolyam ül bent egy tanórán. De -most is- nagyon rendesek voltak és megcsinálják a napot helyettem.

Úgyhogy már csak egyet kell aludni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése