2021. február 8., hétfő

2021/5. heti összefoglaló


2021/1. heti összefoglaló itt
2021/2. heti összefoglaló itt
2021/3. heti összefoglaló itt
2021/4. heti összefoglaló itt


Hétfőn hóban...


Kedden munka-lelki-fagyban...

Amúgy viszonylag elviselhető hasfájással... Péntekig. Mert hétvégére jött a marokszám-gyógyszerrel-is-csak-épp-hogy-élek állapot... Azért szombaton bevettem a koktélt és elmentem anyuékhoz. Azért dobozoltam is, de nem volt egyszerű menet.


Roppant nehéz úgy élni, hogy a fájdalom meghatároz. Hogy lassan ahhoz kell igazítsam a mindennapjaimat, hogy mennyire elviselhető ez az egész. Márpedig dolgozni kell, vezetni kell, néha boltba kell menni, tankolni. Akkor is, ha nem tudom eldönteni, sikerül-e nem elhányom magam vagy nem elájulni. Nagyon sokszor csak vonszolom magam. Hihetetlen, hogy ez a folyamatos fájdalom felőrli -sokszor- minden energiámat. A koktél egyre kevésbé elég. A kivizsgálás csiga tempóban halad. Ráadásul az a tippem, hogy az MR negatív lesz. Akkor megint sötétség lesz az alagút végén...

24km-t haladtam a héten, idén eddig 134-et.



Facebook oldal: Boszorkánykonyha

6 megjegyzés:

  1. Minden lelet nem lehet negatív, ekkora fájdalmak mögött valaminek kell lenni. Vicces, de én akkor szoktam örülni, ha van egy pozitív eredményem, ugyanis akkor már tudjuk mi ellen küzdjünk. Lelkileg is könnyebb, ha el tudjuk nevezni a betegségünket, és tudunk vele "alkudozni".

    VálaszTörlés
  2. A helyedben elgondolkodnék azon,hogy munkahelyet váltanék.Nem biztos,hogy jó helyen vagy....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kétszer már váltottam. Most nem egyszerű "ugrálni", de tudom, hogy nem vagyok jó helyen.

      Törlés
  3. És köthető ez a fájdalom valamihez? ciklus előtt jelenkezik? nőgyógyászati? bár gondolom ezeket már átgondoltad. Hátha kiderül, mi okozza, drukkolok neked.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Korábban ciklushoz volt köthető, október óta mindennapos... Remélem én is, hogy lesz egy kiváltó ok, ami orvosolható. Köszönöm, hogy drukkolsz. :)

      Törlés