Még Ausztriában sikerült megszereznem Paganinit. Szörnyen régóta vágytam már egy olyan serpenyőre, amelyikben egyforma kis palacsintákat lehet sütni. Egyformákat és kicsiket. És hát összefutottam Paganinivel :)
Ma előkészítettem mindent az ebédkészítéshez, Steffi (a csodaserpenyőm) is fent volt már a tűzhelyen, amikor eszembe jutott, hogy Paganini akár le is vizsgázhatna. Itt a remek alkalom. Előkaptam hát, és kíváncsian vártam, hogy muzsikál. Meg kell mondjam: virtuóz a fickó, gyors, pontos, alapos. Nálam csillagos ötöst kapott! :)
Tészta:
Az arilepény tésztája: 1 tojás, csöpp só, 40 g zab előtte vízbe áztatva. Most leturmixoltam a tésztát az ázás után. Majd Paganiniben megsütöttem. (11 kis pali lett így.)
Túró:
1 doboz (180 g) laktózmentes túró, fél doboz (100 g) laktózmentes natúr joghurt, reszelt citromhéj, rum aroma, folyékony édesítőszer.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése