Az oridzsi recepthez képest annyit változtattam, hogy szezámmaglisztet is tettem a keverékbe.
Spenótos gombával és tükörtojással tálaltam.
Nagyon finom és laktató :)
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2013. november 20., szerda
Bundás hal 2
Címkék:
2. szakasz,
bundás hal,
cukormentes,
gluténmentes,
hal,
keto,
ketogén,
ketogén étrend,
lisztmentes,
mindenmentes,
paleo,
panír,
rántott hal,
recept,
tejmentes,
új fejezet,
vacsora
Uborka saláta
Kígyóuborka héjastól nagy lyukú reszelőn lereszel.
Csöpp só.
Csöpp eritrit.
Löttyintés fehér balzsamecet.
Köménymaggal megszór.
Jön rá kevés napraforgómag.
Cocomas-szal (kókuszsűrítmény, ha nincs, növényi vagy natur joghurt) leönt.
Összekever.
Kész.
Csöpp só.
Csöpp eritrit.
Löttyintés fehér balzsamecet.
Köménymaggal megszór.
Jön rá kevés napraforgómag.
Cocomas-szal (kókuszsűrítmény, ha nincs, növényi vagy natur joghurt) leönt.
Összekever.
Kész.
Címkék:
2. szakasz,
balzsamecet,
cocomas,
ecet,
eritrit,
kókuszsűrítmény,
kömény,
napraforgómag,
recept,
Salat,
saláta,
só,
uborka,
uborkasaláta,
új fejezet
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)