Ha az ember szeretné elérni a célját, ha "csak" időt, pénzt szeretne spórolni, nagyon jó dolog az előre főzés, a dobozolás. Így tutira van kész étel, csak meg kell melegíteni. Ha az ember utazik, csak bedobja a dobozt a táskába, és tutira nem marad éhes, és egészen biztosan nem eszik olyasmit, amit nem kellene.
Nekem nem gond, ha 2-3 napig ugyanazt eszem, volt időszak az életemben, amikor nem volt mit ennem, megtanultam értékelni az ételt az asztalon.
Nyár van, nagyon meleg. Ha előre főzök, nem kell minden nap bekapcsolnom a tűzhelyet, csak egyszer. Kevesebb a mosogatnivaló is.
Ma elkészült a mai ebédem: sült darált hús és párolt zöldbab/brokkoli. De 3 adagot főztem egyszerre, így van a következő két napra is gyorsan melegíthető/magammal vihető ebédem.
Dobozolós bejegyzések még:
Így tervezem az edzést és az étkezést itt
Étrend tervezés és dobozolás itt
Már 2014-ben is, itt
Hosszabb dobozolós bejegyzés itt
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése