Hozzávalók:
- csirkemell filé
- olivaolaj
- garam masala
- csípős curry por
- sáfrány
- só
- cocomas (kókuszsűrítmény)
Elkészítés:
- A csirkemellet felkockázom.
- Forró olivaolajban mindkét oldalát fehéredésig sütöm.
- Megszórom a fűszerekkel (a sóval és a sáfránnyal a végén), készre sütöm.
- Majd felöntöm kókuszsűrítménnyel (most jön bele a sáfrány és a só), pici vízzel, összeforralom, kész.
Megjegyzés:
Ugyanez az étel egy hagyományosabban étkező családtagnak is elkészíthető egy kis kiegészítéssel: főtt tésztát kell még hozzákeverni. Így egy főzéssel, egyszerre kész a két étel.
Facebook oldal: Boszorkánykonyha
Isteni fincsi volt. Mint mindig.. ;)
VálaszTörlésKöszönöm! :)