Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2012. október 16., kedd
Recept: Spenótos sült hal
Hal:
150 g hal kiolvaszt, víz leitat, csöpp zabliszttel megsimogat, sóz, borsoz, csöpp oliva olajon kisüt.
Spenót:
100 g spenót kiolvaszt, kevés fokhagymás tejbe tesz, csöppet vegetáz, kevéske étkezési keményítővel besűrít.
Rizs:
Rizs helyett most 50 g rizsszem tésztát főztem ki, egyszerűen azért, mert ez gyorsabban kész.
Egyszerű és mennyei lakoma!
350 kcal
36.6 g F
41.6 g CH
2.7 g zsír
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése