2013. március 16., szombat

Reggeles-megjegyzéses

Tegnap este nagy elánnal készültem a ma reggeli tornára, de ma pihenőnap van :) Azért volt kis bemelegítés: soros vagyok a lépcsőház takarításban: kimostam a kukákat, söpörtem, felmostam.
 
A héten elég nagy káosz volt a fejemben, mármint ami a továbbiakat illeti. Rengetegen kerestek meg a blogon, a facebook oldalon, privát üzenetben, és írták le a tanácsaikat, ötleteiket, és biztattak. Nagyon köszönöm! Arra jutottam, hogy tartok az élet-mód-váltásban egy kis "kávészünetet".
 
Az alapok a régiek: kicsit kevesebb kaja, rendszeres mozgás.
 
Van előre kiszámolt étrendem, de nem azt fogom használni. Készítettem egy gyors heti menüt, olyat, ami napon belül és a napok között is variálható. Hiszen megint két hét Ausztria jön, és nem akarok a kaján görcsölni.
 
Folytatom az LMP-t, kiegészítve kardióval.
 
Nem mérek, nem centizek. A ruháim mindig pontosan mutatják a helyezetet.

4 megjegyzés:

  1. Szia, ez a betüformatum csak nekem nehezen olvashato?? :-)
    Igazad van, kar görcsölni rajta, csak megertem, hogy ez nehez, a növerem is kb. annyi idös, mint te, es 2 eve sikerült lefogynia. Vegigkiserte az eletet a komplexus, hogy ö köver, hogy alsobbrendü, de csak 35 körül valtoztatott. Es teljesen mashogy eli meg az uj testet, mint aki egesz eleteben s-m-es meretet hordott.

    Ps: Asylum completed, most 2 nap pihi, esetleg egy kis konditerem, es következik az Asylum-Insanity hibrid :-))) Atneztem a naptarjat, van olyan, hogy game day+ 2x overtime!!! Jujj, az brutalis lesz, elötte muszaj ch töltest csinalnom, mar latom :-)

    VálaszTörlés
  2. Szia Kata, váltottam betűt ;)
    Hát, hogy nem túl egyszerű így, itthon, két-kéthetes országváltásokkal, az biztos. Viszont nem is lehetetlen :)
    Gratula az Asylumhoz!! Az új edzésed sem lesz kutya, de tutko mobili, hhogy sok változást hoz majd! Brutál lesz, az tuti! Szorítok neked! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi, kicsit elbizonytalanodtam töle, de majd csak lesz valami :-)
    MPreis nincs a környeken Ausztriaban? Nagyon jo cuccokat vettem ma, es sokkal olcsobb, mint a Billa, a termekeik kb. 80%-a osztrak, azon belül is regionalis, es rengeteg a bio, nagyon szuper aron. Talaltam naluk 17 % -os zsirtartalmu reszelt sajtot, turo mager 49 cent, egy egesz ananasz 1 €, Isostar feherjeszelet 3-as csomag 2 €, stb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Menni fog az! :)
      MPreis sajna nincs a közleben, de majd nyittatok egyet, ha ilyen lehetőségek vannak! ;)

      Törlés