2014. március 30., vasárnap

Napi örömök :)


Tegnap táncversenyen volt az én kis örökmozgó, fényevő, csupa izom és energia unokahúgom, és csapatával elsők lettek :)


Az én 16 évvel ezelőtt, szülinapomra kapott pálmám csodaszépen fejlődik (K. ápolja, öntözi, gondozza, mossa a leveleit), ma kikerülhetett nyári helyére, a teraszra.


A tegnapi csokor még ma is csodásan szórta színeit :)


Sikerült ma is dobozolnom a napi kaját, szokás szerint cetlikkel megjelölve, mikor melyiket kell ennem. Apróságnak tűnik, mégis egyre inkább látom, hogy mekkora dolog ez. Rengeteg ismerősön szeretne életmódot váltani, de egy ilyen egyszerű, gyors és időtakarékos dologra sem hajlandóak.


És bizony rettenetesen hosszú idő után ma történt meg először, hogy be kellett ugranom a városba, és én csak felhúztam a farmert, felvettem egy pólót és elindultam. Hogy mi ebben a nagy dolog? Menet közben jutott eszembe, hogy nem térdig érő felsőt húztam fel. Hogy bele sem néztem a tükörbe indulás előtt. Hogy totálisan fölösleges is lett volna takargatnom magam vagy ellenőrizgetni, mi hol buggyan ki, mert régóta nincs már túlsúlyom, nincs úszógumim, nem ficereg a nadrág derekánál kétoldalt az a bizonyos sehova el nem tűntethető hájcsordulás. Egyszerűen totál normális a testalkatom. És ez fantasztikus. Hiszen ez volt az egyik nagy álmom: hogy csak simán felöltözzek és gyakorlatilag bármiben normálisan nézzek ki. Csodás érzés a majd' 20 fokban kabát/pulóver/lebernyeg nélkül, teljesen természetes módon az időjáráshoz öltözve élvezni a napot, a fényt, mosolyogni. Minden, de minden eddigi kajabetartás, mozgás, tervezés (...) megérte! :)

6 megjegyzés:

  1. Mea, a te képeidet miért nem lehet soha kinagyítani? Csak a saját képeidet "cenzúrázod" ennyire szigorúan, az feltűnt csak azt nem értem, miért? Erre nagyon kíváncsi lennék. Egyszerűen nem értem. Minden rőlad készült fotó félig levágva, behomályosítva, vagy távolról. De miért?? Hogy nehogy valaki beléd köthessen, vagy nehogy valami esetleg mégis kiderüljön? Vagy mi az oka ennek? Olyan furcsa ez nekem. Amolyan önimádat-önutálat egyszerre, diszkréten álcázva. Válaszolnál erre őszintén, légy szíves? Köszönöm. Természetesen azért gratulálok az eredményeidhez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is köszönöm :) Régebben írtam már, hogy a blog szerkesztő programja nem mindig, sőt leginkább nem akarja az igazságot. A felület, ahol szerkesztek, teljesen más képet mutat, mint ami a blogon megjelenik. Azért nem olyan szörnyű a végeredmény, mégsem az, amit szeretnék. A képekről nem tudom, melyiket lehet nagyítani, azt sem tudtam eddig, hogy lehet, ha a blogot nézi az ember :) Köszönöm, hogy jelezted, utána fogok nézni és kiderítem, mi lehet ennek az oka és ha lehetséges "beállítás" vagy ilyesmi, cselekszem.

      Törlés
    2. Köszönöm a választ. Igen, minden kép kattintható/az eredeti méretében megtekinthető a blogodon, kizárólag csakis a te fotóid nem, és egyedül ezt a cenzúrát furcsálltam/nem értettem, főleg, hogy (talán) elégedettnek tűnsz az eredményeiddel.

      Törlés
    3. No megnéztem. Tényleg vannak képek, amelyek nagyíthatók, vannak, amik nem. De nálam (nem tudom, van-e köze hozzá, a Google Chrome-ot használom) teljesen változó, melyikek nagyíthatók. Van kép rólam is, ami nagyítható, van másfajta kép is, ami nem. A beállításoknál nem találtam képekre vonatkozó lehetőséget.

      Törlés
    4. OK, semmi gond, értem, és köszi, hogy válaszoltál! :-)

      Törlés