2012. augusztus 14., kedd

Edzés előtti önmotiváció

Ma nem kell különösebben motiválnom magam arra, hogy megcsináljam a dupla edzést. Az egy hetes eredmények (lilára kattolva olvasható) akkora lökést adtak, hogy azt el sem tudom mondani. Szinte vígan ettem a délutáni salátát is uzsonnára, mert látom, hogy van értelme. Soha ennyit nem változtam egy hét alatt! Pedig csinálom egy ideje. Indulhat is a mai napra rendelt szent edzésevangélium!


4 megjegyzés:

  1. Oké először is: a borítón lévő hölgyet karmolnám. Másodszor is, így tovább. :P Bár én valahogy nem látok magamnál változást - és lehet itt most én vagyok vak - de ez nem állít meg abban, hogy csináljam amit szeretek. Még ha ma késő este is fogok edzeni. :) Hajrá így tovább. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A képen lévő hölgyet neked adom ;-)
      Vasárnap én is éjjel edzettem. Fejgörccsel fáradtan, de örülök, hogy megcsináltam. Neked is menni fog! :)

      Törlés
  2. Csak felnézni tudok rád, mert eszement kitartásról teszel tanubizonyságot! Tudom, hogy a példás munka előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. Rohamra! De hol a halass? ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Gáborka! Ma is megcsináltam! :) Igen, biztos vagyok benne, hogy elérem, amit akarok! Mindig is makacs voltam, most legalább jó dologra használom eme tulajdonságomat! pont kom :)))

      Törlés