ABAB menü.
A:
R: zabkása
(zabpehely, forró víz, kollagén por, kis chia mag, kis lenmag, kis kendermag, barack, fahéj)
E: lecsós virsli, bulgur
V: sült zöldség (cékla, krumpli, sárgarépa), párolt zöldség, hal
B:
R: zabkása
(zabpehely, forró víz, kollagén por, chia mag, kevés lenmag, csöpp kendermag, alma, áfonya, fahéj)
E: sült hús, zöldséges kuszkusz, saláta
V: rántotta, paprika, paradicsom.
- A halnak sült hekk a terv, de ha épp nem lesz kedvem megsütni, ott a konzerv tonhal.
- Zabkásából 3 adag készült, mert csak 3 üvegem van, amint kiürül az első, készülhet is a 4. adag.
- A B menü ebédnél a salátát aznap reggel fogom csak elkészíteni, mert amilyet enni szoktam, az már másnapra "megpunnyad", nem ám 3 nap alatt, úgy meg végképp nem szeretem.
- "Finnyásoknak" 😂: nem szeretem a virslit, a bulgurt, a húst, a kuszkuszt, a salátát. Az, hogy mit eszek, elsősorban Élelmiszerlista és pénztárca függő. Minden másra ott a mászterkárd. 😉
................................
A döntés itt
Eredmény 3 hónap dobozolás után itt
100 nap dobozolás itt
Eredmény 4 hónap dobozolás után itt
Eredmény 5 hónap dobozolás után itt
Eredmény 6 hónap dobozolás után itt
Eredmény 8 hónap dobozolás után itt
Eredmény 10 hónap dobozolás után itt
11.5 hónap dobozolás itt
Egy év dobozolás itt
Dobozolások (gyűjtemény- eddigiek, 2020 előtt) itt
Dobozolások gyűjtemény (2020) itt
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése